Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 4969 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Silniční šablona 2017-1

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Starec Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 05.čvc.2006
Lokalita: Slovensko
Používám:
Civil
Stav: Offline
Bodů: 17
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Starec Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Silniční šablona 2017-1
    Zasláno: 24.lis.2016 v 08:53
Nedaří se mi tu šablonu "rozzipovat" naopak se to snaží znovu zipovat. Skoušel sem to s Peazipem i Winrarem, ale je to stejné , místo rozbalení to zipuje.
starec
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16324
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 24.lis.2016 v 09:10
Zkuste prosím standardní Průzkumník Windows. Možná se ale soubor jen špatně stáhnul. Mimochodem před chvílí jsme šablony aktualizovali - obsahově jsou stejné, ale mají aplikovaný "performance hotfix".
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
johny Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 24.led.2006
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD Civil 3D 2016
Stav: Offline
Bodů: 1069
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace johny Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.pro.2016 v 15:36
Zdravím, ted tady upravuju asi 15 podélnáku -- mám takový malý návrh pro příští aktualizaci. 
Rozumím tomu že byly dobré důvody v šablonách přesunout srovnávací rovinu doprostřed výkresu. Fajn. 
Ale proč o 55? (měřítko 1000/100) Opravdu to nešlo o 50, nebo 60? Když to chci vrátit tam, kde to dle normy má být, páč se mi to uprostřed výkresu pořád s něčím bije, tak to musím celé poprotahovat... páč opravdu nechci mít srovnávací rovinu .5

Zpět nahoru
jakub_kares Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio

Přihlášen: 08.srp.2016
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Civil 2016, Civil 2017, Infraworks
Stav: Offline
Bodů: 56
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace jakub_kares Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.pro.2016 v 08:55
Díky za návrh. Zapracujeme :) kdyby vás napadlo cokoliv dalšího dejte mi vědět.

Do nové verze plánujeme, další popisky kót v PR (trochu to zjednodušíme), popisek směru toku v příkopu (drobnost) a lokalizaci křižovatkového modulu. Možná něco dalšího
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 6428:Návrh příkopu propojeného se silnicí proměnlivou bermou.
Tip 11005:Jak zkopírovat výkaz z jednoho projektu Revitu do jiného?
Tip 4594:Jak změnit parametry silničního tělesa v Civil 3D?
Tip 4560:Nemohu zapnout náhled ploch a silničních těles v paletě Prospektoru.
Tip 8358:Jak do AutoCADu načíst silniční mapu z Google Maps?
Tip 11441:Jak pro AutoCAD využít Touch Bar na novém MacBook Pro?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,203 sekund.