Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 4454 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Zmena adresy "Souboru bodů" u definice povrchu

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Dopravoprojekt Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 31.srp.2009
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Autocad 2011, Civil 3D 2011
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Dopravoprojekt Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Zmena adresy "Souboru bodů" u definice povrchu
    Zasláno: 08.pro.2016 v 12:43
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, kde v civilu je možné upravit adresu souboru se souřadnicemi, který slouží k definici povrchu? V případě změny názvu adresáře okamžitě je cesta přerušena a nemohu najít, kde změnit adresu (podobně jako u změny adresy xrefu). Z.L.
Zpět nahoru
jakub_kares Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio

Přihlášen: 08.srp.2016
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Civil 2016, Civil 2017, Infraworks
Stav: Offline
Bodů: 56
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace jakub_kares Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.pro.2016 v 13:17
Dobrý den, doporučuji smazat data souboru bodů z povrchu a vložit nová z textového souboru.

Smazání provedete přes Vlastnosti povrchu na záložce definice. (možná tam budete rovnou moci opravit cestu k tomu txt souboru teď si nejsem jist)
Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 70644/1.png Přihlaste se pro zobrazení plné verze - 70644/2.png


Nová data pak přidáte např. přes Ribbon. Označte povrch a zvolte přidat data.


Zpět nahoru
Dopravoprojekt Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 31.srp.2009
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Autocad 2011, Civil 3D 2011
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Dopravoprojekt Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.pro.2016 v 13:38
Díky za radu. To jsem přesně hledal. Zbyněk L.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 1080:Import seznamu bodů pro model terénu.
Tip 9660:K čemu slouží funkce Vytvořit snímek u povrchu v Civil 3D?
Tip 6565:Jak jednoduše eliminovat dlouhé trojúhelníky po okrajích trojúhelníkové sítě?
Tip 4657:Odstranění výkresových objektů z definice plochy.
Tip 2124:VIPJak změnit měřítko výkresu pouze v jedné ose (jen X, jen Y, jen Z)?
Tip 10590:Jak extrahovat model terénu do souboru GeoTIFF?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,156 sekund.