Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 5567 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Sekání bez napájecího adaptéru

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Dvorin Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 16.čer.2015
Lokalita: Czech Republic
Používám:
AutoCAD2016
Stav: Offline
Bodů: 2
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Dvorin Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Sekání bez napájecího adaptéru
    Zasláno: 13.pro.2016 v 19:11
Zdravím.
Mám nový laptop a podle obrázku to vypadá, jako by AutoCAD jel na integrované grafické kartě. Už jsem si ale ověřil, že se zapíná přes Nvidii. Nicméně přijde mi divné, že když jsem bez napájecího adaptéru, tak se mi CAD začne poměrně sekat a když vypnu hardwarovou akceleraci, tak je to absolutně nepoužitelné. Přijde mi divný, že jen napájecí adaptér dělá takový rozdíl. Nebo nevíte v čem je problém?
Dedikovaná graf. karta je Nvidia GTX 960M.
Díky moc.
Obr. č.1:

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 63567/Výstřižek.PNG




Upravil Dvorin - 13.pro.2016 v 19:27
Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1184
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 13.pro.2016 v 21:49
JE PC nastaveno na výkon pokud je bez napajení???
Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Online
Bodů: 16316
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 13.pro.2016 v 22:41
AutoCAD vám běží na integrované grafické kartě, ne na akcelerované nVidia. Viz např.:
 
Při nastavení jiných režimů/profilů než "Maximální výkon" mohou Windows přepínat na nižší výkon v zájmu úspory energie (a výdrže) při napájení z baterie. Viz Možnosti napájení v Ovládacích panelech.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 3277:Náhodné problémy při tisku přes adaptér v paralelním portu.
Tip 9286:HP Designjet 5500 zobrazí chybu error: 1f50011 boot failed
Tip 8275:Jak zabránit zaschnutí inkoustu v plotru HP Designjet?
Tip 11302:"Chyba hodin" při spuštění CAD aplikace Autodesk.
Tip 9801:AutoCAD nebo Civil se spustí s nesprávnou grafickou kartou (2015+).
Tip 7286:Zadrhávající kurzor v AutoCADu ve Windows 7.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,422 sekund.