Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 382 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

A360 DRIVE x A360 jako nástroj prezentací

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
IvoBe Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen
Avatar

Přihlášen: 11.čvc.2005
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
Inventor Professional 2017 Windows 10
VIP
Stav: Offline
Bodů: 245
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace IvoBe Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: A360 DRIVE x A360 jako nástroj prezentací
    Zasláno: 20.led.2017 v 12:28
Chtěl bych používat nějaký cloudový prohlížeč AutoDesku na prezentování nabídek strojů zákazníkům

Líbí se mi A360 DRIVE, ale v některých případech bych potřeboval zakázat odměřování. Už ani nevím, proč jsem ho začal používat, mám pocit. že v A360 nebylo možné anonymní sdílení, nebo zkrátka jenom proto, že tu byl dříve.

Asi je by tedy bylo na to bylo lepší používat A360 - tam to odměřování v prohlížeci není. Ale v případě spolupráce někým dalším by zase bylo vhodné....(nepřibude odměřování v placené verzi?)

Z mobilní aplikace na Androidu je přístupné vše.

Mimochodem, to označení obou služeb je dost nešikovné (A360 drive x A360)

Nechápu přesně rozdíl ve filosozii A360 DRIVE oproti A360, proč dvě služby, když první je vlastně zahrnuta v druhé (tedy když pominu, že A360 je v plné verzi placená, mám demo variantu pouze s jednám projektem)

Co poradíte? Díky.











Upravil IvoBe - 20.led.2017 v 12:38
Ivo Bešťák
VIBROS s.r.o.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16469
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.led.2017 v 13:20
Odměřování myslím s typem služby nesouvisí. Každopádně funkce prohlížeče lze když tak programátorsky přizpůsobit.
 
Porovnání jednotlivých cloud služeb jsme shrnuli v dnešním příspěvku na blogu:
a také je v tabulce na:
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
IvoBe Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen
Avatar

Přihlášen: 11.čvc.2005
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
Inventor Professional 2017 Windows 10
VIP
Stav: Offline
Bodů: 245
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace IvoBe Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.led.2017 v 14:07
Jsem rád, že jsem Vás (asi) inspiroval k přispěvku :-)
Ivo Bešťák
VIBROS s.r.o.
Zpět nahoru
IvoBe Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen
Avatar

Přihlášen: 11.čvc.2005
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
Inventor Professional 2017 Windows 10
VIP
Stav: Offline
Bodů: 245
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace IvoBe Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.led.2017 v 14:15
Možnost odměřování vidím skutečně jen v A360 DRIVE. Jak to lze to zapnout i v A360 ?
Lze nějak zapnout zobrazení hran čarami?


Upravil IvoBe - 20.led.2017 v 14:44
Ivo Bešťák
VIBROS s.r.o.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16469
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.led.2017 v 15:16
Funkce měření se může lišit podle typu dat - viz můj "myhub":
 

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 9/myhub-mer1.jpg


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 9/myhub-mer2.jpg

 
Zvýraznění hran je ve wishlistu, zatím to standardní verze LMV neumí.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10162:Zkopírování souborů z A360 Drive do projektu v A360 Team.
Tip 10431:Jak z Inventoru nebo z jiné aplikace otvírat soubory v A360 Drive?
Tip 11342:VIPJak kopírovat/synchronizovat data z jakékoliv složky PC na cloud A360?
Tip 10678:Nezobrazí se soubor online sdílení z Inventoru 2016 R3.
Tip 10304:Co se stane s projektovými daty po expiraci účtu na A360 Team? (když neobnovím předplatné)
Tip 10415:Jak zvýšit kapacitu projektového hubu A360 Team?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,438 sekund.