Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 8572 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Nalozenie suborov podla suradnic

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
vladinko1 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 08.kvě.2006
Lokalita: Slovensko
Používám:
Autocad
Stav: Offline
Bodů: 49
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace vladinko1 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Nalozenie suborov podla suradnic
    Zasláno: 01.úno.2017 v 10:44
Dobry den

potreboval by som pomoc a nejako som to nenasiel na fore
mam 3 subory v dgn
1, Polohopis
2, Situacia 
3, vytycena trasa kabla

potreboval by som ich vcade nalozit naseba ale presne podla bodov jtsk
a nejako sa mi nedari tot tam vlozit
mozete mi pomoct
pravdepodobne je polohopis este aj opacne

ak je tu taka tema tak sa ospravedlnujem

Dakujem

Vlado
Zpět nahoru
Petr75 Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 16.úno.2007
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD LT 2018, Revit 2017
Stav: Offline
Bodů: 155
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Petr75 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.úno.2017 v 11:01
Po převodu do dwg se ujistěte, že máte nastavené správné jednotky. Měly by to být m. Soubor do kterého budete připojovat reference musí být v globálním souřadnicovém systému. Připojujte přes souřadnice 0,0.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Online
Bodů: 16473
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.úno.2017 v 11:02
Např. uložit do DWG a spojit jako xrefy do stejného vkládacího bodu? Nebo prostě naimportovat do stejnéo DWG? Nevím jestli rozumím požadavku.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
johny Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 24.led.2006
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD Civil 3D 2016
Stav: Offline
Bodů: 1087
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace johny Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.úno.2017 v 11:06
všude prvně proveďte 
_UCS _W
_PLAN _C

Pak to zkopírujte přes _COPYBASE, dejte 0,0 a vložte do nového výkresu CTRL+V a zas 0,0

Zpět nahoru
vladinko1 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 08.kvě.2006
Lokalita: Slovensko
Používám:
Autocad
Stav: Offline
Bodů: 49
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace vladinko1 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.úno.2017 v 13:06
SUPER DAKUJEM ZA POMOC Clap


VLADO
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 1488:VIPProhlížeče (viewer) pro .PLT soubory.
Tip 2083:VIPSnadný import XYZ souřadnic z Excelu do AutoCADu.
Tip 5249:Načtení seznamu (souboru) bodů do projektu.
Tip 5835:Snadný import souřadnic bodů a čar z Excelu do AutoCADu.
Tip 5276:Přesun objektů myší z jednoho výkresu do druhého.
Tip 6786:Jak načíst PDF soubor do AutoCADu?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,344 sekund.