Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 2082 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Soubor STL do AutoCADu

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Bartuše Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 30.dub.2009
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Autocad
Stav: Offline
Bodů: 26
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Bartuše Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Soubor STL do AutoCADu
    Zasláno: 13.úno.2017 v 07:58
Dostali jsme model výrobku ve formátu STL. Je nějaká šance dostat to do AutoCADu?
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16323
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 13.úno.2017 v 08:08
Můžete použít službu STL2DWG tady v sekci Převodníky, popř. máme starší nadstavbovou utilitu přímo do AutoCADu. Dáme ji na Download.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Bartuše Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 30.dub.2009
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Autocad
Stav: Offline
Bodů: 26
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Bartuše Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 13.úno.2017 v 09:22
Díky! STLin mi nahlásilo 0 načtených bodů ale přes to STL2DWG to zafungovalo.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16323
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 13.úno.2017 v 09:34
STLin podporuje jenom textové STL soubory, kdežto služba STL2DWG umí textové i binární (ale zase je omezena velikostí STL). Když tak další možností je převod na FBX přes ReMake.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 4147:VIPImport VRML, XGL a dalších 3D formátů do AutoCADu a Inventoru.
Tip 9736:Jak převést soubor .THING na 3D CAD model?
Tip 1119:Jak načíst soubor STL (stereolitografie) do AutoCADu?
Tip 11310:Přímé načtení STL souboru do AutoCADu.
Tip 7535:Jak převést STL soubor zpět do AutoCADu nebo Inventoru?
Tip 8546:Jak importovat STL soubor do Inventoru?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,141 sekund.