Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 4594 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Načítání výkresu

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
JN11 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 17.úno.2017
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
Inventor2012
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace JN11 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Načítání výkresu
    Zasláno: 17.úno.2017 v 22:14
Ahoj, setkal jste se prosím někdo s touhle hláškou při otvírání/vytváření výkresu? Nevíte co s tím? Přeinstalace nepomohla.

,
Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 76015/Vykres.JPG




Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 76015/Vykres1.JPG



Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Online
Bodů: 16318
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.úno.2017 v 22:19
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
JN11 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 17.úno.2017
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
Inventor2012
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace JN11 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.úno.2017 v 22:24
Právě že to dělá u skoro všech a i u těch nově vytvořených, kdy jsem zkusil udělat třeba jen váleček - to je ten první obrázek.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Online
Bodů: 16318
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.úno.2017 v 07:50
Jestli je to ve starém Inventoru 2012, který uvádíte v profilu, tak tam myslím podobný problém mohl nastat - je potřeba instalovat service packy a updaty. Poslední byl myslím SP2-Update4 (plus nějaké méně podstatné hotfixy). Zvlášť po reinstalaci se někdy na aktualizace zapomíná.
 
Pokud je to studentská licence, doporučujeme aktuální Inventor 2017.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.
Tip 8631:Mluvící iLogic pravidlo pro kontrolu materiálu součásti Inventoru (výchozí materiál).


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,172 sekund.