Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 2958 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Výkop/násyp podsestavy z křivek

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
LordRegon Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 17.bře.2014
Lokalita: ČR (KV)
Používám:
Civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace LordRegon Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Výkop/násyp podsestavy z křivek
    Zasláno: 28.úno.2017 v 14:43
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat zda je možno zadat do podsestavy dle konkrétních bodů co má započítávat Civil do výkopů/násepů. Zkoušel jsem s kolegou vaši podsestavu "stromeček", ale ta funguje jen se sirkovým modelem. Pro upřesnění přikládám obrázek s myšlenkou. 

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 55468/podsestavy.png


Krupička, dopravníprojektování s.r.o. 

Děkuji za případnou odpověď. 
Zpět nahoru
martinfolber Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 26.dub.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD Civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 1374
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martinfolber Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 28.úno.2017 v 19:28
Dobrý den,
přiznám se, že úplně nerozumím tomu obrázku, ale v zásadě to možné je, Podsestavu z křivky lze tzv. nakódovat tak, aby generovala příslušný povrch použitelný při vypočtu kubatur násypu nebo výkopu.
Martin Folber CAD Studio a.s.
Zpět nahoru
LordRegon Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 17.bře.2014
Lokalita: ČR (KV)
Používám:
Civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace LordRegon Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.bře.2017 v 07:23
Děkuji za odpověď. A najde se někde nějaký návod jak nakódovat plochu (vyznačenou černě na obrázku) abych jí mohl použít ve výpočtu kubatur a nepočítal mi i objem vykopávky pro komunikaci? (Komunikace je totiž stávající a bude se k ní přistavovat pouze nová cyklostezka.)
Zpět nahoru
martinfolber Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 26.dub.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD Civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 1374
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martinfolber Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.bře.2017 v 07:35
Dobrý den,
Rádi Vám poradíme, ale prosím napište si na nás HelpDesk.

Díky
Martin Folber
Martin Folber CAD Studio a.s.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,266 sekund.