Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 3403 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

problém s instalací

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
mulledom Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 28.bře.2016
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
AutoCad2016
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace mulledom Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: problém s instalací
    Zasláno: 28.úno.2017 v 21:11
Dobrý den,
koupila jsem si nový počítač a na starém počítači mám nainstalovaný autocad 2016, do nového bych si ho chtěla dát taky, ale píše mi to stále chybu (soubor se stáhne, ale nedoinstaluje se), zkusila jsem si do nového nainstalovat i Revit, ale hlásí mi to stejnou chybu. Nevíte někdo, čím by to mohlo být? Děkuji za každou pomoc. :)
Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1165
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 28.úno.2017 v 21:12
Co antivir je vypnut??< id="foxcub_translator_popup_win" style="visibility:;width:0px;height:0px;border:0;padding:0;">

EDIT: Licenci lze pak lze přeposlat na net přes POMUCKA PŘENOS LICENCI :)


Upravil maiklss - 28.úno.2017 v 21:20
Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Online
Bodů: 16206
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 28.úno.2017 v 21:22
Jakou chybu to prosím hlásí?
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
mulledom Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 28.bře.2016
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
AutoCad2016
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace mulledom Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 28.úno.2017 v 21:31

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 68444/1.jpg



Tuto chybu háže autocad i revit.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Online
Bodů: 16206
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 28.úno.2017 v 21:38
Asi by to chtělo ten detailnější popis chyby, ale je možné že to souvisí s probíhajícím výpadkem Amazon cloudu na kterém jsou i instalační obrazy. 
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
mulledom Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 28.bře.2016
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
AutoCad2016
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace mulledom Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 28.úno.2017 v 21:57
když jsem začala stahovat, byla tam doba stahování 2 hodiny, ale celý soubor byl stažen asi za 10 minut, tak pokud by to mohlo být tím serverem. Dále přikládám podrobnější hlášení:
Připojené souboryzipNová_komprimovaná_složka_metoda_ZIP.zip
Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1165
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 28.úno.2017 v 22:16
Zkuste tedy jiny instalačni baliček.ne instalaci z webu ale instalaci ze stazene instalačky. Jednou mi to pomohlo.
Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Online
Bodů: 16206
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 28.úno.2017 v 22:20
Nicméně se stahováním doporučuji vyčkat na opravu serverů Amazon cloudu na východním pobřeží USA:
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
mulledom Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 28.bře.2016
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
AutoCad2016
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace mulledom Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 28.úno.2017 v 22:22
Děkuji za rady, určitě budu zkoušet všechny možnosti :)
Zpět nahoru
Lich Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 21.bře.2017
Lokalita: ČR (OS)
Používám:
AutoCad
Stav: Offline
Bodů: 1
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Lich Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.bře.2017 v 11:07
Zdravíčko, kde mohu najít ty alternativní balíčky, Prosím? Mám stejný problém, jako paní výše. S tím rozdílem, že Amazon Cloud servery už jedou ok.
Mám taky nový počítač s WIN8 64 bit a vybírám si AutoCad 17 64bit instalaci. 

Děkuju za případnou radu. 
< id="foxcub_translator_popup_win" style="visibility:;width:0px;height:0px;border:0;padding:0;">< id="foxcub_translator_popup_win" style="visibility:;width:0px;height:0px;border:0;padding:0;">
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Online
Bodů: 16206
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.bře.2017 v 11:58
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,266 sekund.