Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 3715 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Orto režim během příkazu

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
masa1 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 25.led.2006
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
Inventor Profesional 2016
Stav: Offline
Bodů: 90
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace masa1 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Orto režim během příkazu
    Zasláno: 06.bře.2017 v 14:51
Dobrý den.
V AutoCADu Mechanical 2016 mám na jednom počítači problém se zapnutím orto režimu uvnitř příkazu. Pokud během příkazu (např. čára nebo kopírování) zadám první bod a chci přes F8 zapnout orto, AutoCAD na cca 30 vteřin zamrzne. Zapínání orto samostan přes F8 nebo během příkazu pomocí Shift funguje.
Předem děkuji za rady.
Mašek
Mašek
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16326
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.bře.2017 v 15:23
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
masa1 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 25.led.2006
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
Inventor Profesional 2016
Stav: Offline
Bodů: 90
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace masa1 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 07.bře.2017 v 10:47
Dobrý den.
Děkuji. Bylo to ono. Nastavení TEMPOVERRIDES pomohlo.
Mašek
Mašek
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 1699:Orto režim v 3D Studiu.
Tip 6012:Rychlé 3D konstrukční příkazy i v režimu náčrtu Inventoru.
Tip 9086:VIPJak vytvořit 2D axonometrický pohled v AutoCAD Plant 3D?
Tip 1255:Orto panoramování.
Tip 10164:Změna režimu otáčení uvnitř příkazu 3DORBIT.
Tip 11432:Mám pro AutoCAD, Inventor či Revit použít herní režim Windows 10?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,283 sekund.