Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 4809 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

AC MAP 2011nějaké době zjišťuji co funkcí v AC MAP

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
J.P. Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 08.lis.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD 2009, AutoCAD MAP 2009
Stav: Offline
Bodů: 118
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace J.P. Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: AC MAP 2011nějaké době zjišťuji co funkcí v AC MAP
    Zasláno: 16.bře.2017 v 09:17
Dobrý den
 v PC jsem provedl pomocí AVAST Clean čistku vč. registrů, a po  nějaké době zjišťuji, že mi plno funkcí nechodí. Samozřejmě nemám jistotu, že je to po té čistce.
Nevíte někdo jak na to?
Předem děkuji 
J.P.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16700
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.bře.2017 v 09:02
Ano, pravděpodobně je to mazáním v Registry. Funkci obnovíte opravnou instalací Mapu.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
J.P. Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 08.lis.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD 2009, AutoCAD MAP 2009
Stav: Offline
Bodů: 118
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace J.P. Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.bře.2017 v 07:07
Děkuji za odpověď
instalaci Mapu jsem se pokoušel udělat, nicméně nepodařilo se mi ji provést. Totiž při spuštění instalace na CD  volby pro instalace jsou zašedlé
Předem děkuji 
J.P.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16700
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.bře.2017 v 08:30
Ne z CD, z Ovládacích panelů. Viz:
http://www.cadforum.cz/cadforum/qaID.asp?tip=6315
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
martinfolber Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 26.dub.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD Civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 1461
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martinfolber Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.bře.2017 v 09:03
Zdravím Vás,
osobně bych doporučoval provést tzv. čistou odinstalaci podle našeho tipu zde http://www.cadforum.cz/cadforum/qaID.asp?tip=6324
Martin Folber CAD Studio a.s.
Zpět nahoru
J.P. Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 08.lis.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD 2009, AutoCAD MAP 2009
Stav: Offline
Bodů: 118
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace J.P. Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.dub.2017 v 11:31
Dobrý den
opravná instalace i instalace po předchozím odebrání programu  přinesly pouze bezvýznamný efekt.
Funkce viz níže pracují pouze do prvního vypnutí nebo restartu PC
Auto CAD MAP 2011 nefunguje zde:
export dat, extrakce dat, uložit jako, xrefy,
Funkce z panelu  úloh ale fungují
Co s tím?
Předem děkuji 
J.P.
Zpět nahoru
martinfolber Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 26.dub.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD Civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 1461
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martinfolber Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.dub.2017 v 12:46
Dobrý den,
jak přesně Vám to nefunguje? Co hlásí příkazový řádek? Skutečně nepomohla ta čistá odinstalace podle tipu výše?
Martin Folber CAD Studio a.s.
Zpět nahoru
J.P. Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 08.lis.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD 2009, AutoCAD MAP 2009
Stav: Offline
Bodů: 118
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace J.P. Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.dub.2017 v 06:26
Dobrý den
funguje: kreslení, vkládání bloků, datové spojení s *.mdb, lze importovat přes panel úloh -SDF, SHP atd

nefunguje: odizolovat hladiny, připojit xrefy, uložit jako, extrakce dat..... Průběh tohoto je takový , že se otevře dialogové okno a při  kroku  nasměrování např extrakce PC jakoby zamrzne a po té AutoCAD spadne. 

Instalaci jsem provedl následovně: Odebral jsem AutoCAD MAP , ale neprovedl jsem vyčištění dle doporučení dle Tipů a triků.
Ještě se chystám na reinstalaci v tomto rozsahu.
Předem děkuji 

J.P.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 3505:Mohu obnovit výkres ze souborů .AC$?
Tip 6293:VIPTipy pro urychlení odezvy AutoCADu.
Tip 4344:Jaký je rozdíl mezi soubory záloh .BAK, .SV$ a .AC$?
Tip 1308:Jaký je rozdíl ve funkci "rubbersheet" mezi AutoCADem Map a CAD Overlay?
Tip 7189:VIPJak načíst rastry formátu GeoTiff georeferencovaně do AutoCADu?
Tip 4468:KRITICKÁ CHYBA: Unhandled Access Violation Reading 0x0004 Exception at 634f4923h


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,281 sekund.