Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 3703 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Licence AC MAP2011

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
J.P. Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 08.lis.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD 2009, AutoCAD MAP 2009
Stav: Offline
Bodů: 113
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace J.P. Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Licence AC MAP2011
    Zasláno: 20.dub.2017 v 10:16
Dobrý den
na stolním PC mám nainstalovám AC Map 2011 32 bit. Po předešlých peripetiích bych chtěl na notebook, kde mám Win 7  64 bit, nainstalovat AC Map 2011 64 bit. Je to v souladu s licencí? Jaká mohou nastat omezení ?
Předem děkuji 
J.P.
Zpět nahoru
martinfolber Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 26.dub.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD Civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 1418
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martinfolber Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.dub.2017 v 10:20
Zdravím Vás,
podle licenčních podmínek toto udělat nemůžete, protože nemáte platný Subscription. Máte nárok pouze na jednu instalaci.
Martin Folber CAD Studio a.s.
Zpět nahoru
zdrk Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 03.kvě.2007
Lokalita: ČR (KV)
Používám:
Začínám bojovat s AutoCad 2015 respektive BDS 2015
Stav: Offline
Bodů: 1702
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace zdrk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.dub.2017 v 10:45
Pokud bude verze na stolním PC odinstalována tak proč by to nešlo. Je to jedna verze autocadu jen je rozdál v systému.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,156 sekund.