Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 2805 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

zmizí ikony podsestav v nové paletě

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Mantlík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD/Map/Civil R10-> 2017
Stav: Offline
Bodů: 2020
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mantlík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: zmizí ikony podsestav v nové paletě
    Zasláno: 20.dub.2017 v 12:24
Zdravím
Tak jsem si dostal nový počítač a nainstaloval na něj Civil 2017 - stejné postupy, stejná nastavení (cesty, apod) jako u předchozích instalací Civilu 2017 (u mne i kolegů)
Založil jsem si novou paletu a do ní naimportoval podsestavy CAD Studia (obrubníky, vjezd i jízdní pruhy a další) Vše proběhlo zdánlivě jak má, ale po zavření civilu a opětném spuštění se již nezobrazují ikony v této paletě. Hledal jsem je i mezi ikonami ostatních podsestav (abych je přiřadil "ručně"), ale nikde jsem je nenašel.
Co s tím?
Díky
J. Mantlík

Zpět nahoru
martinfolber Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 26.dub.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD Civil 3D
Stav: Online
Bodů: 1396
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martinfolber Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.dub.2017 v 12:28
Dobrý den,
nemáte tam ty ikony vůbec nebo zmizely jen ty původní obrázky?
Martin Folber CAD Studio a.s.
Zpět nahoru
Mantlík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD/Map/Civil R10-> 2017
Stav: Offline
Bodů: 2020
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mantlík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.dub.2017 v 12:46
zůstanou tam po nich jen bílé čtverce ...
J. Mantlík

Zpět nahoru
martinfolber Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 26.dub.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD Civil 3D
Stav: Online
Bodů: 1396
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martinfolber Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.dub.2017 v 13:00
Ano, takto se to bohužel někdy chová. Civil z nějakého důvodů nezapíše správně cesty k těm obrázkům. Existuje na to trik, že po prvním importu podsestav do palety je přes Ctrl+C zkopírujete a vložíte Ctrl+V di jiné nové palety. Pak ty obrázky drží. Takto je už budete muset dosadit ručně z této cesty:
C:\ProgramData\Autodesk\C3D 2017\csy\Imported Tools

Martin Folber CAD Studio a.s.
Zpět nahoru
Mantlík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD/Map/Civil R10-> 2017
Stav: Offline
Bodů: 2020
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mantlík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.dub.2017 v 13:47
Děkuji, trik zafungoval
J. Mantlík

Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,250 sekund.