Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 7102 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Potazeni povrchu texturou

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
lukiki Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 17.zář.2010
Lokalita: Slovensko
Používám:
Civil3D 2015
Stav: Offline
Bodů: 21
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace lukiki Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Potazeni povrchu texturou
    Zasláno: 25.dub.2017 v 15:28
Dobry den, mam povrch a chcem ho potiahnut texturou - konkretne ortofotomapou.  Ale ked dany povrch zobrazim v prehliadaci objektov ale aj klasicky v 3D zobrazeni civilu (realisticky) tak ortofotomapa ma podstatne nizsiu kvalitu ako v pohlade ZHORA.  DA sa to nejako nastavit, aby aj 3D zobrazenie bolo detailnejsie?
Připojené souborypdfuploads/27149/003.pdf

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 27149/003.JPG

Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16542
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.dub.2017 v 20:57
Může to být volbou nastavené grafické akcelerace - KONFIGGRAF
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
lukiki Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 17.zář.2010
Lokalita: Slovensko
Používám:
Civil3D 2015
Stav: Offline
Bodů: 21
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace lukiki Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.dub.2017 v 09:46
Ked v grafickej konfiguracii vypnem uplne HW akceleraciu, 3D pohlad je krajsi, zaujimave. Ked ju zapnem a skusam postupne vsetky moznosti vypinat, rozmazava to. 

Připojené souboryzipuploads/27149/Obr.zip


Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16542
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.dub.2017 v 10:49
Radeon R9 200 bohužel není přímo certifikovaná (podporovaná) CAD karta, takže se zřejmě neuplatní hardwarově podporovaná plná kvalita textur.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
martinfolber Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 26.dub.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD Civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 1440
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martinfolber Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 28.dub.2017 v 16:35
Dobrý den,
abych to mohl vyzkoušet, potřeboval bych ten výkres s namapovaným povrchem.
Martin Folber CAD Studio a.s.
Zpět nahoru
martinfolber Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 26.dub.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD Civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 1440
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martinfolber Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 28.dub.2017 v 17:57
Dobrý den,
u mě to na certifikované kartě nVidia Quadro 3000M vypadá takto:
Namapovaný snímek má určitě trochu horší kvalitu. Je vidět méně detailů.



Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 3054/obr.png

Martin Folber CAD Studio a.s.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 5433:Jak vytvořit styl povrchu s texturou - obrázkem?
Tip 9227:Jak vytvořit vroubkovaný povrch součásti?
Tip 8799:Jak v Inventoru nastavit materiál "Slzičkový plech".
Tip 7033:Opletení kabelu, lano a další materiály v Inventoru.
Tip 6801:Promítnutí leteckého snímku na model terénu v Civil 3D.
Tip 4868:VIPZměna textury řezu v pohledu Inventoru.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,408 sekund.