Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 2987 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Preklopenie

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Domingo93 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 24.led.2017
Lokalita: Slovensko
Používám:
AutoCAD CIVIL 3D2016, AutoCAD 2016
Stav: Offline
Bodů: 12
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Domingo93 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Preklopenie
    Zasláno: 27.dub.2017 v 10:32
Zdravim chlapi. Potrebujem surne pomoct vo veci klopenia obluka. Ako som už avizoval skôr, riešim MUK a momentalne sedím nad klopením. Som v situácii, kedy na jednej vetve potrebujem preklopit z 2.5% pravostranneho sklonu na začiatku vetvy na ľavostranny 2.5% sklon na konci vetvy. Samozrejme cca od určiteho staničenia bude sklon 4% ( vetvu som riesil bez prechodnic, cize ako obluk)... Ak dam vyratať klopenie, vyberiem si podla akej normy. Tak vyráta a aj znazorni v situácii. Ale ked chcem ručne zmeniť hodnoty posledneho sklonu tak aby mi to vyhovovalo, tak v situácii, ani v priečnych rezoch sa nezmeni nič.... viete mi prosim vás z tím pomocť ? Dakujem pekne.
S pozdravom Bc. Dominik Kropiľák
Zpět nahoru
johny Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 24.led.2006
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD Civil 3D 2016
Stav: Offline
Bodů: 1087
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace johny Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 27.dub.2017 v 12:30
No obecně klopení je celkem vopruz - podle mě hlavní důvod si koupit místni Civil Tools. 

Nicméně - asi bych si udělal Superelevation View a přetahl si ty uzly ručně (nutné zapnuté dynamické uchopy).
Zpět nahoru
martinfolber Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 26.dub.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD Civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 1439
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martinfolber Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 27.dub.2017 v 12:43
Dobrý den,
přesně jak píše kolega. Záleží velice, jak do toho klopení šaháte. Jestli máte správnou posloupnost jednotlivých kritických bodů apod. Naše klopení v Civil Tools tu vrtuli určitě usnadňuje.
Martin Folber CAD Studio a.s.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,125 sekund.