Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 5763 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Po zmáčknutí F3 a F8 přestane AutoCAD pracovat

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
bravebruce Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 07.kvě.2012
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
AutoCAD LT 2014, CADKON 2017 TZB
Stav: Offline
Bodů: 76
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace bravebruce Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Po zmáčknutí F3 a F8 přestane AutoCAD pracovat
    Zasláno: 28.čer.2017 v 11:35
Dobrý den.
Mám nově nainstalovaný AutoCAD LT 2014 na novém počítači (W10 Pro) a AutoCAD začal dělat zvláštní věc. Když mám aktivovanou funkci kreslení např. křivky, úsečky nebo kružnice a poté zmáčknu tlačítko F8 (abych zapnul/vypnul ORTO) nebo to samé s F3, tak AutoCAD přestane pracovat a reagovat a musím toto napravit tím, že se přepnu do jiného okna Windows (třeba zmáčknutím alt+tab) a zase vrátím zpátky. Pokud vypnu/zapnu ORTO nebo UCHOP zmáčknutím dole ikonky těchto režimů, tak problém nevzniká. Rovněž problém nevzniká, když zmáčknu "problematická" tlačítka F3 nebo F8 před aktivováním např. kreslení křivky.
Nevíte někdo čím to je a jak takové chování odstranit ?
Děkuji
Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD/ACA'10/14/16, RVT'17
VIP
Stav: Offline
Bodů: 738
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 28.čer.2017 v 11:44
dobry den,
Vas AutoCAD 2014 neni kompatibilni s Win 10 :-(. U verze 2016 na toto byl vydan patch...
JASponza

ACA 2010/14/16, AutoCAD 2010/14/16

(WinXP x86), Win7, 8.1, 10 x64,
Zpět nahoru
Mantlík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD/Map/Civil R10-> 2017
Stav: Offline
Bodů: 2067
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mantlík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 28.čer.2017 v 12:25
Přesně tohle (u f8) nám tady začal dělat civil2017 po poslední "větší" aktualizaci Win10 (verze 1703, build 150653.413). Při přepínání orto ikonou je to bez problému.
Kdo tu aktualizaci (aspoň u nás) ještě nemá, žádný problém s tím není
J. Mantlík

Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16657
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 28.čer.2017 v 13:45
Problém s F8 (a dalšími) ve Win10 Anniversary update řeší aktuální hotfixy (k verzím oficiálně podporovaným ve Win10). Viz též
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
bravebruce Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 07.kvě.2012
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
AutoCAD LT 2014, CADKON 2017 TZB
Stav: Offline
Bodů: 76
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace bravebruce Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 28.čer.2017 v 16:46
Mockrát děkuji, proměnná TEMPOVERRIDES problém vyřešila.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 4798:VIPAutoCAD vám nepracuje po instalaci .NET Framework 2.0?
Tip 7133:VIPChyba: Program AutoCAD nebo AutoCAD LT přestal pracovat (příčiny)
Tip 9510:Chyba po spuštění Inventoru - Průzkumník Windows přestal pracovat.
Tip 1754:VIPCo dělat když AutoCAD přestane reagovat po volbě licenčního serveru?
Tip 496:VIPAutoCAD přestal fungovat po upgrade na Windows ME?
Tip 580:Kolize Microsoft Office "GC6J3" s instalací AutoCADu.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,469 sekund.