Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 4721 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

NetFramework 4.7

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD / ACA 2010/14/16
Stav: Offline
Bodů: 675
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: NetFramework 4.7
    Zasláno: 27.čvc.2017 v 08:55
Dobry den,
jak pisete v typu http://www.cadforum.cz/cadforum/autocad-autodesk-produkty-vs-kompatibilita-s-net-framework-4-7-tip11513, ohledne nekompatibility CAD produktu s novym NF4.7... muze se prosim toto projevovat v Revitu 2017 vyskakovanim "neuplneho" oznamovaciho okna... vizte prosim obrazek...

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 1753/2017_07_27_02.png


S oknem pak nemuzu nic delat, jenom ho zavrit klikem na krizek... vyskakuje to cca po pul hodine a v podstate "nevadi".. pouze si nemuzu precist, co mi Revit chce rict... :(
Na PC mam Win Creators, NF 4.7, v AutoCADu a ACA 2016 se my zadne problemy (zatim) nevyskytuji...

Dekuji a zdravim
JASponza
JASponza

ACA 2010/14/16, AutoCAD 2010/14/16

(WinXP x86), Win7, 8.1, 10 x64,
Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2017, Revit ->2017
Stav: Offline
Bodů: 2956
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 27.čvc.2017 v 09:04
To se v Revitu objevovalo už i dříve, většinou pomohlo vypnutí HW akcelerace v Options. Taky takhle občas blbne, pokud jsou na PC (tedy spíše na ntb) dva monitory a karta to nějak nezvládne (ale to jsme pozorovali pouze u ntb).
Pokud vyhodíte .net 4.7 a přestane to, dejte vědět. Sice si zatím nikdo nestěžoval, ale je dobré být připraven.
Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD / ACA 2010/14/16
Stav: Offline
Bodů: 675
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 27.čvc.2017 v 09:11
Aha, diky... Zkusim akceleraci tedy vypnout...
K vyhazovani 4.7-cky se asi dostanu az koncem srpna... Ted, pred dovcou, na to moc casu (a nervu)  nemam :(.
Dam ale vedet!
Mozna jeste poznatek... na uplne stejnich strojich kteri bei jeste na annyversary update, se toto nedeje... tak mne napadl ten NF..
Diky moc
JAS
JASponza

ACA 2010/14/16, AutoCAD 2010/14/16

(WinXP x86), Win7, 8.1, 10 x64,
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16321
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 27.čvc.2017 v 09:40
Souviset by to mohlo. Jen upozornění - odstranit .NET 4.7 z Win10 Creators Update je nadlidský úkol (ten tip se týká spíš předchozí verzí Windows).
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD / ACA 2010/14/16
Stav: Offline
Bodů: 675
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 27.čvc.2017 v 09:52
Jj diky za radu... chvili jsem na to koukal a prichazim na to, ze to asi jen tak nepujde... tak precejen nejsem zas tak "blbej"... jak jsem si predtim rikal :)...
Diky pane Michl!
JASponza

ACA 2010/14/16, AutoCAD 2010/14/16

(WinXP x86), Win7, 8.1, 10 x64,
Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD / ACA 2010/14/16
Stav: Offline
Bodů: 675
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 31.čvc.2017 v 09:45
jen pro info...
S vypnutou HW akceleraci okno (resp. jeho naznak) vyskakuje taky :-(...

JASponza

ACA 2010/14/16, AutoCAD 2010/14/16

(WinXP x86), Win7, 8.1, 10 x64,
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 11534:VIPPo aktualizaci Windows 10 nejde přihlášení Vault - není možné najít služby správy dat na localhost
Tip 7330:Podpora operačních systémů v Autodesk Maya.
Tip 8849:Kompatibilita AutoCADu for Mac s OS X 10.8 (Mountain Lion).
Tip 11513:AutoCAD, Autodesk produkty vs. kompatibilita s .NET Framework 4.7
Tip 2904:Jakou verzi ACIS lze exportovat z AutoCADu 2004?
Tip 1584:Jaká verze IGES je exportována z Inventoru?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,268 sekund.