Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 3444 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Vytvořeno ve výukovém produktu spolecnosti auto...

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Tomáš Číž Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 31.kvě.2016
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCad2010
Stav: Offline
Bodů: 12
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Tomáš Číž Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Vytvořeno ve výukovém produktu spolecnosti auto...
    Zasláno: 08.srp.2017 v 14:15
Dobrý den, 

Při stažení tady z fóra nějakého bloku a použití ve výkresu se mi začala objevovat po okrajích onoho výkresu při tisku tato věta "VYTVOŘENO VE VÝUKOVÉM PRODUKTU SPOLEČNOSTI AUTODESK", již při otvírání DWG tohoto výkresu vyskakuje upozornění s podobnou hláškou.

Jak se mám toho zbavit? 

Zkoušel jsem rozložení bloku, převedení do jiné hladiny, starou hladinu smazat příkazem ČISTI. Smazání bloku ve výkresu a potom úplné smazání příkazem  ČISTI.


Zpět nahoru
Petr75 Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 16.úno.2007
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD LT 2018, Revit 2017
Stav: Offline
Bodů: 160
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Petr75 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.srp.2017 v 14:38
Když dáte do výkresu cokoliv bylo vytvořeno ve studentské verzi, tak se z tohoto výkresu stane také výkres vytvořený ve studentské verzi. Dokonce stačí si takový výkres připojit jako referenci.
Buď se vraťte k předchozí verzi výkresu a nepoužívejte blok vytvořený ve studentské verzi nebo je tu ještě jedna možnost a to uložit výkres do dxf, tím by se měla tato informace z výkresu smazat.

Pokud se nepletu, tak při vkládání něčeho vytvořeného ve studentské verzi vyskočí upozornění.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16702
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.srp.2017 v 22:01
Napište když tak, který blok to způsobil (při vkládání se 2x zeptal), abychom jej v knihovně označili.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 2553:Kde se bere text "VYTVOŘENO VE VÝUKOVÉM PRODUKTU AUTODESKU" na výkresu?
Tip 9134:Výkres který otevíráte nebyl vytvořen pomocí Education produktu Autodesk.
Tip 9756:Jak z DWG výkresu odstranit EDU razítko "Vytvořeno ve výukové verzi"?
Tip 9725:AutoCAD 2014 SP1: změna varování "VYTVOŘENO VE VÝUKOVÉ VERZI"
Tip 2778:Proč nemohu v e-Shopu Autodesk produktů najít Mechanical Desktop?
Tip 10027:EDU vodotisk ve výkresech Inventoru.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,187 sekund.