Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 640 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Problém se F8, F9 po aktualizaci Win10

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
PEFU Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 25.srp.2017
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Autocad LT 2015
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace PEFU Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Problém se F8, F9 po aktualizaci Win10
    Zasláno: 25.srp.2017 v 13:24
Dobrý den,
nedokázali byste někdo poradit, co udělat s AutoCad LT 2015, který běží na Win 10. Vše fungovalo bez problémů, ale před cca 3 týdny přišla aktualizace Win 10. Od té doby se Autocad při zmačknutí zkratkové klávesy F8 (orto) nebo F9 (krok) při kreslení kousne, tak cca na minutu cad úplně zatuhne, pak se zase rozjede... nicméně při dalším zmáčknutí to stejné, proto je to pro práci nepoužitelné. Pokud orto zapnu dole ikonkou myší v panelu, tak vše funguje bez problémů...

Lze to nějak řešit? Udělalo nám to zde na všech PC a jak je člověk zvyklý na zkratkové klávesy, tak se strašně špatně pracuje.

Díky

Petr
Zpět nahoru
Mantlík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD/Map/Civil R10-> 2017
Stav: Offline
Bodů: 2056
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mantlík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.srp.2017 v 13:32
Dělá to i Civil 2017 na win10
J. Mantlík

Zpět nahoru
mineza Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 24.pro.2009
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
autocad, inventor
Stav: Offline
Bodů: 10
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace mineza Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.srp.2017 v 15:20
Dobrý den,

po aktualizaci Win 10 mi to dělá  i AutoCAD 2016 a je to nepříjemné......
mira
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16463
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.srp.2017 v 15:46
Verze 2015 je již kompatibilní pouze omezeně. Ale pro vyšší verze pomůže hotfix - viz příbuzný tip:
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
PEFU Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 25.srp.2017
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Autocad LT 2015
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace PEFU Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.srp.2017 v 16:17
Díky moc, pomohlo mi: TEMPOVERRIDES na 0.

Petr
Zpět nahoru
mineza Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 24.pro.2009
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
autocad, inventor
Stav: Offline
Bodů: 10
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace mineza Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.srp.2017 v 18:28
I mně to pomohlo, děkuji
mira
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 11167:Problém AutoCADu ve Windows 10 Anniversary Update (klávesa F8).
Tip 11534:VIPPo aktualizaci Windows 10 nejde přihlášení Vault - není možné najít služby správy dat na localhost
Tip 11616:Po instalaci Win10 Anniversary Update mi v Revitu 2016 zmizel panel rychlého spuštení (QAT)
Tip 11013:VIPNelze se připojit k Vault serveru (Vault 2017 ve Win10)
Tip 11513:AutoCAD, Autodesk produkty vs. kompatibilita s .NET Framework 4.7
Tip 10527:VIPChyba "Windows Installer" při instalaci AutoCAD LT 2016 pod Win10.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,172 sekund.