Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 4935 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Nefunguje ÚCHOP na trojúhelnících povrchů

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
TERRYZZ Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 29.bře.2017
Lokalita: Czech Republic
Používám:
AutoCadCivil3D
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace TERRYZZ Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Nefunguje ÚCHOP na trojúhelnících povrchů
    Zasláno: 01.zář.2017 v 09:05
Dobrý den,

úchop mám zapnutý i pro 3D objekty. Jenže na koridoru a trojúhelnících povrchů nefunguje.


Existuje nějaké další nastavení úchopu?


Předem děkuji!
Zpět nahoru
martinfolber Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 26.dub.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD Civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 1439
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martinfolber Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.zář.2017 v 09:33
Dobrý den,
Civil 3D standardně uchopuje koncovým úchopem na vrcholy trojúhelníku. Spíš bych tipoval problém na výkonnosti počítače. V jiném výkrese s menším modelem Vám to funguje? 
Martin Folber CAD Studio a.s.
Zpět nahoru
TERRYZZ Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 29.bře.2017
Lokalita: Czech Republic
Používám:
AutoCadCivil3D
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace TERRYZZ Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.zář.2017 v 11:53
PC myslím že mám dostatečně výkonný.
Problém je i ve výkrese daleko menším. Ale není pravidlo, že nikde vrcholy trojúhelníku neakceptuje... spíš tak náhodně.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 6565:Jak jednoduše eliminovat dlouhé trojúhelníky po okrajích trojúhelníkové sítě?
Tip 3447:VIPJak vypnout uchopení objektů ležících v určité hladině?
Tip 7117:Zobrazení terénu s koeficientem převýšení.
Tip 6256:Nefunguje mi uchopování bodů AEC objektů v AutoCADu Architecture.
Tip 1472:VIPJak se zbavit uchopovacích módů (osnap) během příkazu Zoom?
Tip 488:Jak v AutoCADu nakreslit trojúhelník?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,469 sekund.