Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 4812 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Spustenie autocadu na grafike

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
patresba Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 04.bře.2013
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Autocad 2009, 2013
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace patresba Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Spustenie autocadu na grafike
    Zasláno: 26.zář.2017 v 02:12
Zdravím, neviem ako dlho mám s týmto problém, ale autocad sa mi permanetne pušta na hernej grafike GTX970M co mi žerie dosť baterky keď nie som pripojený na sieti a aj notebook dosť pri tom hučí. Jedná sa o notebook MSI GS70. Dávnejšie keď som kupil notebook, tak sombez problemu puštal na integrovanej grafike, ale tipujem ze po prechode na Win10 sa to možno pokazilo. Čital som aj tu na fóre, že ludia majú problem s tým práve naopak, ale ja som na integrovanej problem nemal. Ak idem do nastaveni Ovladaci panel Nvidia, tak tam mam natvrdo na otvaranie .cad hernú grafiku je to poličko zatmavené takže nejde zmenit. Kamarat má tiež Win10, len má GTX870M inak tiež MSI GS70, ale on tam má integrovanú a aj menit mu to tam ide. Na integrovanej som nikdy nemal problem spustit autocad. Autocad 2014 ktory pouzivam teraz, som predtym pustil aj na Lenove, čo malo integrovanú kartu podstatne slabšiu, myslím z procesoru i3 a hernu to malo taku vykonnu ako je teraz moja HD4600. Moja otázka vlastne je ako to prepnem na tu integrovanu ? Alebo to nie je možné ? Vdaka. Snad som nezalozil duplicitnu temu ak ano, ospravedlnujem sa, ale nenasiel som tento problem. 
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16552
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.zář.2017 v 06:46
Zkuste prosím postupy z příbuzného tipu http://www.cadforum.cz/cadforum/autocad-nebo-civil-se-spusti-s-nespravnou-grafickou-kartou-tip9801 , ale je pravda, že obvyklejší je opačný požadavek.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
zdrk Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 03.kvě.2007
Lokalita: ČR (KV)
Používám:
Začínám bojovat s AutoCad 2015 respektive BDS 2015
Stav: Offline
Bodů: 1714
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace zdrk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.zář.2017 v 08:42
Jít na stránky výrobce notesu a tam si stáhnout poslední ovladače pokud jsou.
Měl jsem opačný problém u HP. Musel jsem dávat nové ovladače.
Zpět nahoru
patresba Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 04.bře.2013
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Autocad 2009, 2013
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace patresba Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.zář.2017 v 23:16
Ak máš na mysli ovladače grafickej karty, tam problem nebude, cez Geforce experience mám pravidelný prísun aktualizacíí už posledné tri roky, posledná bola 21.9.2017.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 6326:VIPPořadí načítání souborů ACAD.LSP, ACADDOC.LSP, ACAD20xxDOC.LSP, MENU.MNL a dalších
Tip 9801:AutoCAD nebo Civil se spustí s nesprávnou grafickou kartou (2015+).
Tip 9366:Pád Inventoru či AutoCADu 2013/2014 či ReCap na počítačích s dvěma grafickými kartami, přepnutí grafiky.
Tip 6946:Jak spustit AutoCAD bez otevření prázdného výkresu?
Tip 3497:VIPPřidání vlastní dodatečné nápovědy do AutoCADu nebo AutoCADu LT.
Tip 2774:VIPZměna způsobu zobrazení složky (nastálo) v dialogu Otevři AutoCADu 2000/2000i.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,438 sekund.