Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 5747 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Import nativního formátu a vložení obrázku

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Permonik Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 26.říj.2011
Lokalita: ČR (MS)
Používám:
Fusion 360, AutoCad 360
Stav: Offline
Bodů: 387
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Permonik Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Import nativního formátu a vložení obrázku
    Zasláno: 26.zář.2017 v 13:24
Dobrý den,

importoval jsem si ze stepu sestavu do Inventoru. Na základní rovině vytvořím náčrt a nejde mi tam vložít obrázek, jedina ikonka je šeda. Zkoušel jsem to i v dílech sestavy a stejný problém.
Ing. Tomáš Mlčák - Digitální prototypování, Konstrukce strojů a zařízení, Fotogrammetrie, Vývoj pásových jednotek
Zpět nahoru
Martin.Vanecek Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 23.lis.2010
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD, Inventor, Vault, AutoCAD ecscad
Stav: Offline
Bodů: 86
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Martin.Vanecek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 10.říj.2017 v 14:41
Dobrý den

Pokud založíte náčrt v prostředí sestavy není volba obrázku aktivní je jedno zda se jedná o nativní či importovaná data, stačí se prokliknout-"upravit" konkrétní ipt a v něm založit náčrt.

Případně alternativně naimportovat sestavu jako jednu součást (založit nový díl a příkaz 3D model-->import)

V ipt by měl být obrázek náčrtu aktivní.

S pozdravem CS
CAD Studio a.s.
Autodesk Platinum Partner – CAD/GIS řešení
www.cadstudio.cz   www.cadforum.cz   blog.cadstudio.cz
Zpět nahoru
Permonik Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 26.říj.2011
Lokalita: ČR (MS)
Používám:
Fusion 360, AutoCad 360
Stav: Offline
Bodů: 387
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Permonik Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 8 hodin 13 minut zpět v 16:13
Díky, ted už mi to jde.
Ing. Tomáš Mlčák - Digitální prototypování, Konstrukce strojů a zařízení, Fotogrammetrie, Vývoj pásových jednotek
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 4949:Vložení Excel tabulky do výkresu Inventoru.
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 355:Tabulka Excelu vložená do AutoCADu je oříznutá.
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 8527:Import 3D DWG souborů AutoCADu do Inventoru.
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,313 sekund.