Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 5692 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

AutoCAD 2015 integrovaná grafika

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
petrik11 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 24.bře.2015
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
AutoCAD2014, AutoCAD2015
Stav: Offline
Bodů: 20
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace petrik11 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: AutoCAD 2015 integrovaná grafika
    Zasláno: 11.říj.2017 v 15:30
Zdravím,
koukal jsem do nastavení AutoCADu ohledně toho, jakou grafiku využívá na notebooku a zjistil jsem, že využívá integrovanou grafiku od Intelu HD. Dedikovanou kartu mám AMD Radeon HD 8570M, v Catalyst Control Centrem mám nastaveno jak pro baterii, tak i pro napájení nejvyšší výkon. Mám i pro AutoCAD nastaven nejvyšší výkon a to vždy.

Ovšem v informace o grafice se mi neustále zobrazuje Intel HH graphic Direct 9. Nainstaloval jsem i SP 2 pro verzi 2015.
Jedná se o notebook Lenovo a zkoušel jsem i tipy co jsem našel zde, i jinde na internetu. Tak že jsem se podíval i do Lenovo Energy Managment Software 8, ale tam jsem žádné nastavení, které by mohlo ovlivnit grafiky nenašel. Ovladače mám nejaktuálnější ke všem komponentám. Tak že už opravdu nevím, co bych ještě mohl zkusit.

Děkuji za rady.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16542
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.říj.2017 v 16:32
Některé z těchto nastavení to určitě bude:
(zaktualizujte si také AutoCAD posledními service packy a hotfixy)
 
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
petrik11 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 24.bře.2015
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
AutoCAD2014, AutoCAD2015
Stav: Offline
Bodů: 20
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace petrik11 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.říj.2017 v 17:02
Jak jsem psal. Nainstaloval jsem Service pack 2. Nevím kde dále najít všechny hotfixy. Jinak jsem zkoušel nastavení v CCC (kde je již  přidáno nastavení z AMD Enduro). Zkusil jsem i odinstalovat drivery k Intel grafice, ale stále se tam zobrazovala a jen byl problém se základním ovládáním notebooku (jas, rozlišení, atd.) V BIOSU mohu zakázat dedikovanou, ale ne integrovanou.

Tak že opravdu již nevím, co bych z toho citovaného návodu neudělal.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16542
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.říj.2017 v 17:31
Hotfixy pro váš AutoCAD 2015 najdete buď v Desktop App (automatické) nebo ručně na https://knowledge.autodesk.com/support/autocad/downloads?release=2015 (po SP2 už bylo uvedeno 20 hotfixů, ale nevím zda mají vliv zrovna na toto).
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
petrik11 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 24.bře.2015
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
AutoCAD2014, AutoCAD2015
Stav: Offline
Bodů: 20
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace petrik11 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.říj.2017 v 17:35
Jak tohoto prosím docílím přímo v Desktop App?
Na tu stránku s hotfixy jsem již narazil a teď postupně stahuji a aplikuji. Co jsem však pročítal, žádný z nich bohužel neopravuje můj problém.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16542
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.říj.2017 v 05:53
V jakém je to operačním systému?
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
petrik11 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 24.bře.2015
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
AutoCAD2014, AutoCAD2015
Stav: Offline
Bodů: 20
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace petrik11 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.říj.2017 v 11:35
Windows 8.1 64 bit.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 9801:AutoCAD nebo Civil se spustí s nesprávnou grafickou kartou (2015+).
Tip 9366:Pád Inventoru či AutoCADu 2013/2014 či ReCap na počítačích s dvěma grafickými kartami, přepnutí grafiky.
Tip 10927:Nechtěné zobrazení čerchovanou čarou.
Tip 6483:VIPNefunguje mi režim 3GB, zvýšení dostupné RAM na 2.5GB
Tip 5627:AutoCAD mi nezobrazuje některé objekty nebo jen jejich ohraničující kvádry.
Tip 5060:Po nastavení akcelerace AutoCAD 2007 spadne při spuštění.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,266 sekund.