Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 9267 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Inventor - problém se šroubama

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Jurick Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 04.čer.2014
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
Product Design Suite Premium 2015
Stav: Offline
Bodů: 50
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Jurick Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Inventor - problém se šroubama
    Zasláno: 16.říj.2017 v 07:00
Dobrý den.
Dnes mi Inventor odmítá pracovat se šroubama. Hlásí, že mám zkontrolovat tabulku závitů Thread.xls, ale nevím, co v ní mám kontrolovat. Nic jsem s ní nedělala, ani jsem do dneška neměla tušení, že existuje. Restart počítače nepomohl. Může mi někdo poradit, jak z toho ven?
Děkuji

Jana Juříčková
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16660
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.říj.2017 v 07:06
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Jiri.Dostal Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 03.bře.2011
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
INV 2014, MCAD 2014, Vault 2014 Pro
Stav: Offline
Bodů: 443
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Jiri.Dostal Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.říj.2017 v 07:07
Zpět nahoru
Jurick Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 04.čer.2014
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
Product Design Suite Premium 2015
Stav: Offline
Bodů: 50
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Jurick Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.říj.2017 v 07:22
Moc děkuji za všechny rady a odpovědi. Smile
Jana Juříčková
Zpět nahoru
Jurick Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 04.čer.2014
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
Product Design Suite Premium 2015
Stav: Offline
Bodů: 50
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Jurick Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.říj.2017 v 07:44
Odinstalovala jsem příslušnou aktualizaci pro Win7 (KB4041681) a už zase šlape jako hodinky.
Ještě jednou děkuji Wink
Jana Juříčková
Zpět nahoru
raspi Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 20.úno.2009
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
AutoCAD Mechanical, VariCAD, Inventor, Solidworks
Stav: Offline
Bodů: 187
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace raspi Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.říj.2017 v 08:49
Hlavně je potřeba dát si pozor, aby se ta aktualizace nenainstalovala znova.
Zpět nahoru
Jurick Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 04.čer.2014
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
Product Design Suite Premium 2015
Stav: Offline
Bodů: 50
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Jurick Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.říj.2017 v 06:06
A to se právě děje. Tato potvora se instaluje každý den. Nejde ji nějak zablokovat?
Jana Juříčková
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16660
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.říj.2017 v 07:10
Popis zablokování najdete na výše uvedeném blogu Inventor guru.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1238
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.říj.2017 v 08:40
Bacha problém aktualizace nadělala i v programu PDMS kde znefunkčnila databáze.
Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16660
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.říj.2017 v 08:43
Ano, problém ovlivňuje všechny aplikace založené na .NET technologiích, které používají komponentu automatizace Excelu. Doufejme, že to Microsoft rychle vyřeší.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 11550:iLogic: Spuštění externího procesu s parametry
Tip 8631:Mluvící iLogic pravidlo pro kontrolu materiálu součásti Inventoru (výchozí materiál).


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,250 sekund.