Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 5216 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Vytvorenie novej navrhovej linie

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Petr Vrasek Zobrazit panel
Nováček
Nováček
Avatar

Přihlášen: 15.říj.2017
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Civil 3D, 3ds max
Stav: Offline
Bodů: 7
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Petr Vrasek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Vytvorenie novej navrhovej linie
    Zasláno: 24.říj.2017 v 17:33
Dobry vecer, chcel by som sa opytat, ci sa da v Civile 3D pridat do koridoru vytvoreneho sablonou priecneho rezu z ceskej podzostavy lubovolna navrhova linia. Trebars linia vodiaceho pruzku, ale tak aby bolo zachovane aj samotne klopenie trasy.  Konkretne v mojom pripade ide o sablonu S11,5. Dakujem Vam :).
Zpět nahoru
jakub_kares Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio

Přihlášen: 08.srp.2016
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Civil 3D, Infraworks
Stav: Offline
Bodů: 61
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace jakub_kares Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 24.říj.2017 v 19:56
Dobrý den, to víte že to jde :) použijte nějakou sirkovou podsestavu z karty všeobecné a trochu to domodelujte. Neměl by to být problém.
Zpět nahoru
Petr Vrasek Zobrazit panel
Nováček
Nováček
Avatar

Přihlášen: 15.říj.2017
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Civil 3D, 3ds max
Stav: Offline
Bodů: 7
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Petr Vrasek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.říj.2017 v 21:19
Dobry vecer, skusal som to rozne cez tu kartu Vseobecne, najviac cez polozku OznacenyBod, ale stale mi to nefunguje. Mohol by som Vas poprosit len o nejaky skrateny navod ako na to? Dakujem Vam :)
Zpět nahoru
martinfolber Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 26.dub.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD Civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 1455
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martinfolber Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.říj.2017 v 21:36
Dobrý večer,
spíš použijte NapojeníŠířkyaSklonu a připojte ji na osu a nastavte klopení z trasy. Šířkově pak aby její konec tvořil vodící proužek. Nebo na to jít opačně z hrany vozovky směrem k ose.

Další varianta je nechat si vygenerovat povrch Krytu a na něho jen jednoduše položit křivku a vytvořit 3DNlinii.
Martin Folber CAD Studio a.s.
Zpět nahoru
Petr Vrasek Zobrazit panel
Nováček
Nováček
Avatar

Přihlášen: 15.říj.2017
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Civil 3D, 3ds max
Stav: Offline
Bodů: 7
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Petr Vrasek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.říj.2017 v 16:53
Dakujem Vam velmi pekne, podarilo sa mi to a funguje aj klopenie ;) .
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 1995:V naší firmě bychom chtěli rozpočítávat náklady na CAD tisky na jednotlivá střediska. Lze to nějakým způsobem provádět?
Tip 505:Jak si vytvořit novou, vlastní šrafuru pro AutoCAD?
Tip 1434:VIPJak rozložit text ve výkresu na křivky (i bez použití Express Tools a v LT)?
Tip 1139:VIPJak se vyhnout reautorizaci AutoCADu (lokální licence C-Dilla) při přidání disku do počítače?
Tip 932:Jak zkopírovat vlastnosti hladiny do nových hladin?
Tip 7851:VIPJak promítnout a popsat hranu z koridoru do podélného profilu?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,156 sekund.