Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 4298 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Zamrznutie pri výbere šrafovacieho vzoru

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Orimos Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 21.zář.2007
Lokalita: Slovensko
Používám:
Civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Orimos Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Zamrznutie pri výbere šrafovacieho vzoru
    Zasláno: 23.lis.2017 v 21:55
Dobrý deň, potreboval by som poradiť so šrafovaním, keďže pri výbere šrafovacieho vzoru pri rolovaní v tabuľke smerom (asi tak v polke) dole zrazu autocad  civil 3d prestane pracovať (sekne tak ako na obrázku) a ukončiť sa dá iba cez spravcu úloh (ctrl+alt+del). Robí to aj v novom výkrese. Grafika je quadro m2000m, v hardvéri problém asi nebude. Za každú odpoveď vopred ďakujem. 
Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 4418/Snímka.PNG

Zpět nahoru
martinfolber Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 26.dub.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD Civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 1461
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace martinfolber Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 23.lis.2017 v 22:06
Dobrý den,
je možné, že máte poškozený původní soubor šraf acadiso.pat a bude nutné ho obnovit ze zálohy. Zkuste jestli má vliv vypnutí proměnné HPQUICKPREVIEW.


Martin Folber CAD Studio a.s.
Zpět nahoru
Orimos Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 21.zář.2007
Lokalita: Slovensko
Používám:
Civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Orimos Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 23.lis.2017 v 22:30
Ďakujem, pomohlo obnovenie do "továrenského" nastavenia.
S pozdravom Vyparina
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 7899:Zrychlení AutoCADu při výběru šrafy.
Tip 1000:Proč se mi nezobrazují entity při tažení myší v příkazu kopíruj nebo přesuň?
Tip 6513:VIPChyba v souboru vzoru (Error in pattern file) při načítání šrafy. Možné důvody.
Tip 4712:Snadné načtení šrafovacího vzoru do Revitu.
Tip 7387:Přidání vlastního šrafovacího vzoru do Inventoru.
Tip 5766:Připojování Xrefu, vkládání bloku nebo kopírování objektů je velmi pomalé.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,271 sekund.