Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 6979 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Problémy s místní nabídkou

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Alka287 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 12.dub.2014
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD2016, Civil3D 2016
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Alka287 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Problémy s místní nabídkou
    Zasláno: 15.úno.2018 v 12:29
Zdravím, po reinstalaci mám problém s místní nabídkou. Ta se sice zobrazí, ale nemohu z ní vybírat myší.Pouze za použití tlačítka CTRL "listovat", než vyberu ten správný. Nepodařilo se mi najít správnou proměnnou, která toto nastavuje.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16958
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.úno.2018 v 13:42
To nebude proměnnou - spíš je někde něco nabouraného.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Alka287 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 12.dub.2014
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD2016, Civil3D 2016
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Alka287 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.úno.2018 v 14:09
Aha a nenapadá vás čím to může být, nebo spíše co s  tím dělat? Dost mě to zdržuje při práci.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16958
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.úno.2018 v 14:13
Možná něco odhalíme - jaká je to aplikace (verze), v jakém OS?
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Alka287 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 12.dub.2014
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD2016, Civil3D 2016
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Alka287 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.úno.2018 v 14:26
Civil2016, OS Win10 Pro

Upravil Alka287 - 15.úno.2018 v 14:32
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16958
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.úno.2018 v 15:11
Profesní verze AutoCADu 2016 nejsou oficiálně podporovány ve Windows 10 - viz:
 
Zkuste aktualizovat AutoCAD i Civil na poslední hotfixy, ale úspěch není zaručen. Pro Windows 10 jsou určeny až verze 2017 a 2018.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 3289:VIPOdvození součástí s nestejnoměrným měřítkem X/Y/Z v Inventoru.
Tip 4776:Export tabulky/seznamu sady listů do Excelu.
Tip 2400:Trik s dlouhým stiskem pravého tlačítka.
Tip 9582:Jak přidat do místní nabídky AutoCADu nový příkaz?
Tip 11449:Jak spustit Fusion 360 ve webovém prohlížeči?
Tip 5570:VIPJak vytvořit odvozenou součást s nestejnoměrným měřítkem X/Y/Z ?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,563 sekund.