Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 4958 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Přesouvání dílů v rámci obsahového centra

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
madep Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 01.pro.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Solid Edge 2D
Stav: Offline
Bodů: 30
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace madep Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Přesouvání dílů v rámci obsahového centra
    Zasláno: 08.čer.2018 v 11:12
Potřebuji zjistit, jak přesunout díl v rámci obsahového centra, ale ne z databáze do databáze, ale v rámci jedné a dále bych potřeboval vědět, jak překopírovat díl v obsahovém centru, ale tak aby se nepřekopírovala celá původní struktura adresářů.

Máte s tím někdo nějaké zkušenosti?

Martin Depta
MORIS design s.r.o.
Zpět nahoru
Navara Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 08.zář.2008
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 990
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Navara Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.čer.2018 v 18:31
Ani jedno podle mě není možné. Důvod je ten, že složka v obsahovém centru může definovat některé povinné parametry a ty nemusí být ve všech složkách stejné.
Zpět nahoru
madep Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 01.pro.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Solid Edge 2D
Stav: Offline
Bodů: 30
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace madep Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 10.čer.2018 v 21:23
Díky za odpověď. Toho jsem se bál. Takže musíme v rámci synchronizace názvů a struktury s naším informačním systémem všechno vytvořit znovu.

Martin Depta
Zpět nahoru
Navara Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 08.zář.2008
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 990
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Navara Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.čer.2018 v 10:17
Nevím přesně o co se jedná, ale než se pustíte do nějakých náročnějších operací, doporučuju si domluvit konzultaci, abyste nedělal tu práci zbytečně. Možná bude existovat nějaké rychlejší, elegantnější a robustnější řešení.
Příprava knihoven obsahového centra může fungování firmy ovlivnit na mnoho let dopředu a tady podle mě není prostor na nějaké unáhlené experimenty.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 9979:VIPV modelu Inventor Publisheru mi chybí díly Obsahového centra.
Tip 4665:Kde v Inventoru vzít normalizované díly?
Tip 9657:Nefunguje mi AutoDrop při vkládání prvků z Obsahového centra.
Tip 7071:Doporučený postup pro tvorbu knihoven upravených dílů Inventoru.
Tip 6302:Rychlé přepínání funkce Autodrop v Inventoru.
Tip 9033:Jak v Inventoru vkládat šrouby a matice podle ČSN?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,375 sekund.