ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.099.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů. Proměnné prostředí AutoCADu.
Registrujte se na konferenci CADfórum 2025 - automatizace navrhování
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenoProblémy tlače DWF súborov

Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Buba Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 05.říj.2005
Lokalita: Slovensko
Používám:
AEC Collection
Stav: Offline
Bodů: 1692
Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Problémy tlače DWF súborov
    Zasláno: 15.srp.2006 v 13:12

Prosím o hocijakú radu, ktorá mi pomôže.

Pred dlhým časom som si preinštalovala nový DWF reader na V.5, kvôli problémom s viacstránkovým DWF. Dnes po dlhom čase som potrebovala vytlačiť nejaké DWF. Na ploter mi išla tlač, tak ako som si nastavila, t.j. bez problémov. Potreboval som ale vytlačiť nejaké jednostránkový DWF súbor, na ktorom bolo asi 20 A4 výkresov a potrebovala som to tlačiť na tlačiareň v A4-ách. Dala som si tlačiť Current View, ale tam zle fungovalo Tile a výsledok bol, že mi rozbíjalo current view na dve časti. Preinštalovala som si DWF Viewer V.7 a problém sa odstránil. Krásne mi tlačí Current View. Ale na nemilé prekvapenie, keď chcem tlačiť veľký formát iného výkresu na ploter, tak ignoruje moje nastavenie formátu papieru a natočenie (landscape).

Poraďte mi prosím čo s tým.

PROSÍM-PROSÍM-PROSÍM

Zpět nahoru
Buba Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 05.říj.2005
Lokalita: Slovensko
Používám:
AEC Collection
Stav: Offline
Bodů: 1692
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.srp.2006 v 14:26

Tak som si poradila sama.

Vytlačila som si výkresy v Current View, ktoré som potrebovala, potom som odiinštalovala V7 a naivštalovala V5.1 a vytlačila som si veľké formáty na plotter.

Ak budem potrebovať tlačiť nabudúce Current View, zas si nainštalujem V7, ale hneď ju aj odinštalujem, lebo je to verzia na nič. Mala by zmiznúť z netu. Stratila som tým minimálne 1 hodinu svojho vzácneho pracovného času a svojho ešte vzácnejšieho života, nehovoriac koľko nervov ma to stálo.

Nechápem prečo prestalo fungovať v novej verzii niečo, čo chodilo krásne v starej verzii. (Zatiaľ som objavila problém viacstránkového DWF, čo vyhadzuje ERROR a súbor neotvorí a teraz ešte aj nastavenie veľkých formátov výkresov, ktovie čo ešte nájdem nabudúce).

Pardón, ale naozaj ma to dosť vytočilo.

Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 7849:VIPAutomatické vytváření DXF, DWG a DWF souborů z IPT a IDW souborů.
Tip 1488:VIPProhlížeče (viewer) pro .PLT soubory.
Tip 6570:VIPPodstatné urychlení tisku z Mapu a Civilu 2009.
Tip 5799:Správný způsob předání DWG podkladů pro kooperanty.
Tip 6786:Jak načíst PDF soubor do AutoCADu?
Tip 8498:Dávková změna nastavení stránek tisku a čištění v DWG souborech.

Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,180 sekund.