ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Již 10.000+ CAD tipů. Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.094.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor. Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenoCivil nebo ACAD při startu

Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Mantlík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD/Map/Civil R10-> 2022
Stav: Offline
Bodů: 2574
Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Civil nebo ACAD při startu
    Zasláno: 10.čer.2007 v 22:35
Dobrý den
Za 5 minut 12 jsem si našel čas na upgrade na Civil 2007. Ocenil jsem, že je možné jej spustit i jako "holý" autocad. Při laboraci s profily se mi stalo, že najednou nešel spustit jako Civil, ale jen jako autocad.
V instalační příručce jsem nic nenašel
Pokusy jsem to (snad) napravil, nicméně bych se rád zeptal:
Co konkrétně (pravděpodobně v profilu) ovlivňuje, zda se spustí Civil nebo "holý" AutoCAD ?
Díky
J. Mantlík

Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
ARKANCE

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Implementujeme řešení Autodesk
Bodů: 21914
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.čer.2007 v 08:32
Ano, je to v profilu - hlavně jiné menu a jiné odkazy na support adresáře. Ve verzi 2007 a 2008 se zástupce "Civil 3D jako AutoCAD" vytváří rovnou instalačním programem.
(jinak Civil 3D 2008 CZ bude uveden již za pár dnů)
Vladimír Michl (moderátor)
ARKANCE CZ - arkance.world
(podpora viz helpdesk.arkance-systems.cz)
Zpět nahoru
Mantlík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD/Map/Civil R10-> 2022
Bodů: 2574
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.čer.2007 v 16:49
Celé to vzniklo tím, že pro ulehčení práce jsem si importoval profil z Civilu 2006.

Mám pocit, že na menu až zase tolik nezáleží. I když tam jako hlavní "menu" zůstal Civil, otvíralo se to jen jako AutoCad. Až později jsem zjistil, že v původním zástupci Civilu je cesta na:
C:\Program Files\Common Files\Autodesk Shared\AxUi

Když jsem ji do profilu přidal, začalo se to konečně chovat jako Civil. Doufám, že ještě někde nečíhá jiná zrada ...

Co se týče brzkého vydání 2008, vím o tom, ale chtěl už jsem se konečně podívat na "na zoubky"coutry kitu
J. Mantlík

Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8119:VIPZrychlení startu systému po instalaci CAD aplikace či problém s texty.
Tip 12160:VIPJak vypnout opakovaný dialog "Shromažďování a používání dat"?
Tip 8897:VIPZávažná chyba - Správce transakce selhal při startu.
Tip 7062:Při zobrazení zprávy v registrovaném prohlížeči došlo k chybě.
Tip 531:Jak se zbavit okna Dnes (Today) spouštěného při startu AutoCADu?
Tip 4728:VIPAutoCAD na delší dobu zamrzne při spouštění.

Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,172 sekund.