Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.094.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Radim Cech ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (MS) Používám: Autodesk Civil 2020 Stav: Offline Bodů: 848 |
![]() Zasláno: 23.úno.2008 v 20:54 |
Po instalaci CIVIL 3D 2008 CZ velmi často padá s hláškou:
Kritická chyba: Unhandled Acess Violation Reading 0x3829d68a Exception at140001h.
Neprovádím žádné nestandardní operace, žádné přípojování xrefů, většinou je to při otvírání nebo zavírání jednoho z otevřených výkresů.
Na verzi 2007 EN jsem se s ničím takovým nesetkal.
Hledal jsem v konferenci, ale odkaz na takovou chybovou hlášku jsem nenašel.
Je to velmi otravné, ví někdo, co s tím?
|
|
R.C.
OSTRAVA |
|
![]() |
|
Radim Cech ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (MS) Používám: Autodesk Civil 2020 Stav: Offline Bodů: 848 |
![]() |
Po čase se ještě objeví hláška
Microsoft Visuall C++ Runtime Library
Runtome Error!
Program C:....
R6025
- pure virtual function call
|
|
R.C.
OSTRAVA |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21908 |
![]() |
Je to Civil se SP1 a jsou ve výkresu rastrové obrázky? |
|
![]() |
|
![]() |
Rastrové obrázky tam nejsou a měl by to být SP2, protože SP1 nemám ani stažený
|
|
R.C.
OSTRAVA |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21908 |
![]() |
V tom případě je nejpravděpodobnější příčinou nějaká ARX nadstavba nebo problémy se spojením ve Komunikačním centru - zkusil bych spojení Infocentra vypnout, jestli to pomůže.
|
|
![]() |
|
![]() |
Zrušil jsem všechny načtené utility a uvidím. Zatím to skutečně nepadá. |
|
R.C.
OSTRAVA |
|
![]() |
|
Ivan Rybák ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 10.lis.2005 Lokalita: ČR (LB) Používám: Civil 3D 2010 Stav: Offline Bodů: 109 |
![]() |
Občas mám stejný problém a Infocentrum mám vypnuté.
|
|
![]() |
|
liborhabrnal ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 02.lis.2006 Lokalita: ČR (MS) Používám: Civil 3d 2008 Stav: Offline Bodů: 37 |
![]() |
Pokud bude cad vyvíjet AUTODESK a system MICROSOFT tak to bude padat jestě dalších minimálně 1000 let
![]() |
|
![]() |
|
Romain ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 24.dub.2006 Lokalita: ČR (Pha) Používám: C3D 2019, Map3D2016, Infraworks, ReCAP Stav: Offline Bodů: 323 |
![]() |
U mě je to víc než časté, už mě to také hodně štve. A u výkresu který se takto nestandartně zavře už nedávám šanci, založím nový výkres data inpotuju a začnu znovu. Mám zkušenosti, že pokud ně vyskočí hláška jednou, opakuje se to pak velmi často.
|
|
![]() |
|
![]() |
Asi to bylo v nějakém doplňovaném LISPu, protože jsem pracovně všechny odpojil a zatím to nepadá. Postupně je připojuji a sleduji, kdy se to zhroutí.
|
|
R.C.
OSTRAVA |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,156 sekund.