Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.096.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
honsa ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 30.zář.2004 Lokalita: Czech Republic Používám: Inventor Profesional 2013 Stav: Offline Bodů: 103 |
![]() Zasláno: 01.dub.2008 v 16:49 |
Dobrý den!
Problém se týká Inv. Prof. 10 síťová verze kompletními SP nainstalováno na XP prof. SP2, 1 někde 2 GB RAM. Čas od času se ztratí konektivita s obsahovým centrem (sestavy), kde po načtení této položky se vůbec nenačtou žádné součástky, knihovny v localhostu jsou nedostupné (máme Obsahové centrum na každé pracovní stanici). Přitom Knihovna součástí funguje. Někdy stačí léčit tento problém opravnou instalací, někdy se musí celý Inventor odinstalovat včetně MSQL a znova nainstalovat (je to otrava protože znova instalovat i SP atd. Příčinou není nějaký nevhodný zásah do systému, protože se mě to stalo i na mém počítači kde nikdo jiný nepracuje. Neví někdo jak to jednodušeji opravit, nebo jak zabránit tomuto chybovému stavu. Děkuje Honsa |
|
Josef
|
|
![]() |
|
hoboj ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 22.led.2008 Lokalita: ČR (HK) Používám: NX; ProE; Creo; I13; AutoCAD2011, SurfCAM, EdgeCAM Stav: Offline Bodů: 811 |
![]() |
Dobrý den, mám Inventor 11
A mám problém s obsahovým centrem, kdyz ho chci naistalovat, tak to naběhne skoro do konce a potom to ohlásí chybu(nenalezeno...)a ukončí se instalace... Prosím Vás o radu.... A jeste mám jeden dotaz, mám doma i inventor 2008, ale ješte ho nemám naistalovaný a potřeboval bych vědět, jestli je kompatibilní s Inventorem 11 (když to uložím v 2008, jestli to půjde otevřít v 11), protože ve škole máme jenom 11, ale zase mi nejde to obsahové centrum a v 2008 by mě šlo..., ale nemohl bych to potom tiskonout ve škole.... Děkuji všem za radu....mějte se krásně ![]() Upravil hoboj - 18.dub.2008 v 15:42 |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21949 |
![]() |
Kompatibilita směrem dolů u MCAD modelářů obvykle není možná - viz nedávná diskuse:
|
|
![]() |
|
hoboj ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 22.led.2008 Lokalita: ČR (HK) Používám: NX; ProE; Creo; I13; AutoCAD2011, SurfCAM, EdgeCAM Stav: Offline Bodů: 811 |
![]() |
Dekuji uz jsem na to prisel, bylo to tim, ze jsem mel zapnute anitiviry...tak to hlasilo chybu...Obsahove centrum, uz funguje dekuji moc
|
|
![]() |
|
honsa ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 30.zář.2004 Lokalita: Czech Republic Používám: Inventor Profesional 2013 Stav: Offline Bodů: 103 |
![]() |
Zdravím.
Ohledně tisku a prohlížení je možno použít freeware Autodesk Inventor View 2008 CZ. Spolupracuje se soubory Inventoru 10, 11 a 12 (2008). |
|
Josef
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,176 sekund.