Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
hokrm ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 29.bře.2005 Lokalita: Czech Republic Stav: Offline Bodů: 4 |
![]() Zasláno: 29.bře.2005 v 09:27 |
Potřebuji v Mapu přeformátovat entity typu: z Hatch - na Polyline nebo Line z Circle - na Polyliline nebo Line pokud víte jakým příkazem se toto provádí nebo jiný způsob napište mi prosím.
Děkuji Hokr |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21958 |
![]() |
co třeba _EXPLODE (Rozlož), SplineConvert, WMF (viz Tipy)
|
|
![]() |
|
Radim Cech ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (MS) Používám: Autodesk Civil 2020 Stav: Offline Bodů: 848 |
![]() |
z CIRCLE přes DRAWING CLEANAUP dostanete přímo POLYLINE, dalším rozložením pak ARC, rozhodně asi ne LINE z HATCH přes EXPLODE a pak znovu DRAWING CLEANUP dostanete POLYLINE, LINE už přímo rozložení HATH DC má podobnou iconu jako ERASE (VYMAŽ) ale je v toolbaru MAPU
|
|
R.C.
OSTRAVA |
|
![]() |
|
hokrm ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 29.bře.2005 Lokalita: Czech Republic Stav: Offline Bodů: 4 |
![]() |
Díky ale když použiji na HATCH prikaz Explode a vyberu ten hatch napise mi 1 was not able to be exploded Takze Hatch asi nepujde takto preformatovat jestli vas napada jak to jinak udelat tak mi prosim napiste diky Milan |
|
![]() |
|
Radim Cech ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (MS) Používám: Autodesk Civil 2020 Stav: Offline Bodů: 848 |
![]() |
Co to je ya HATCH? Když tak mi pošlete ten výkres na visual.studio@mailcity.cz |
|
R.C.
OSTRAVA |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,191 sekund.