Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.096.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
bax156 ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 15.dub.2008 Lokalita: ČR (OS) Používám: Inventor11 Stav: Offline Bodů: 3 |
![]() Zasláno: 15.dub.2008 v 18:52 |
zdravím, měl bych takový začátečnický dotaz: jak donutit LT otvírat v okně, ne jako nový soubor? Ve Windows to mám nastavené dobře. díky za radu..
|
|
![]() |
|
zisoun ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 25.pro.2006 Lokalita: ČR (SČ) Používám: AutoCAD LT 2007 Stav: Offline Bodů: 232 |
![]() |
Nevím jestli to dobře chápu, ale pochopil jsem, že jde o tohle :
http://www.cadforum.cz/cadforum/qaID.asp?tip=2312 |
|
Zisounek
|
|
![]() |
|
bax156 ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 15.dub.2008 Lokalita: ČR (OS) Používám: Inventor11 Stav: Offline Bodů: 3 |
![]() |
v XP mi to tak přesně nenabízí, ale cestu k souboru mám nastavenou správně. Chci docílit, abych mohl po otevření různých výkresů(poklepáním v total commanderu) použít OKNO-a vybrat, nebo ctrl-tab. zatím mám soubory otevřeny dole na liště, jeden vedle druhého.
|
|
![]() |
|
zdrk ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.kvě.2007 Lokalita: ČR (KV) Používám: Začínám bojovat s AutoCad 2015 respektive BDS 2015 Stav: Offline Bodů: 1803 |
![]() |
Doporučiji vymazat asociasi k souboru DWG a pak vše ručně nastavit podle výše uvedeného tipu.
Další postup by měl být někde v diskusi - stačí najít, popsáno již několikrát. Upravil zdrk - 16.dub.2008 v 08:37 |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21949 |
![]() |
Pokud jde jen o systémovou lištu (a běží jediná aplikace), to vyřešíte nastavením příkazu TASKBAR. Pokud skutečně běží více kopií aplikace, pomůže výše zmíněný tip.
|
|
![]() |
|
![]() |
Díky, udělal jsem to tak a šlape to. |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,131 sekund.