Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.098.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
KisserWolf ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 29.čvc.2008 Lokalita: ČR (ÚL) Používám: C3D 2009 Stav: Offline Bodů: 39 |
![]() Zasláno: 02.zář.2008 v 14:16 |
Pro ty co nemají VIP na xanadu jako já jsem našel řešení.
V adresáři: C:\Documents and Settings\All Users\Data aplikací\Autodesk\C3D 2009\ je soubor: MapExport.ini přejmenujte ho na MapExport.ini.bak a nahrajte věci z adresáře (řešení_1, nebo řešení_2) do: C:\Documents and Settings\All Users\Data aplikací\Autodesk\C3D 2009\ http://uloz.to/717196/Fix_mapexport_C3D-2009.zip mělo by fungovat ;-) Pro případ že by to bylo v rozporu s nějakými pravidly. Adresa pro smazani souboru na ulož to: http://uloz.to/delete/?file=717196&hash=1741586133 Upravil KisserWolf - 02.zář.2008 v 14:32 |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21965 |
![]() |
...jedině s "pravidly jednoduchosti" - uvedený problém je totiž již vyřešen v Service Packu 1 ("Update 1"). |
|
![]() |
|
KisserWolf ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 29.čvc.2008 Lokalita: ČR (ÚL) Používám: C3D 2009 Stav: Offline Bodů: 39 |
![]() |
Nevím jak Vám, ale SP1 mám týden nainstalovaný a při převodu do ESRI - .shp
mi to vždy hodilo kritickou chybu. Je jediná možnost že by SP1 nefungovali, možná jsem dal opravit instalici C3D a tou opravou by se mohlo SP1 vyrušit, ale když spustím instalaci SP1, hlásí že je nainstalovaný a přeinstalovat nelze. Takže by byla chyba zase někde jinde ;-( |
|
![]() |
|
![]() |
Tak jsem se přesvědčil o tom že Vaše pravidlo jednoduchosti nějak neplatí. ![]() Vrátil jsem z původní soubor .ini. V Přidat nebo odebrat programy, jsem dal Zobrazit Aktualizace dal odebrat SP1 z C3D 2009, chvíli to trvá pak DVD, nakonec jsem SP1 znovu nainstaloval. Samozřejmě při převodu zase padá. ![]() Takže pro všechny co nemají dobré zkušenosti s pravidlem jednoduchosti a VIP na xanadu, je tu funkční řešení pro převod třeba do ESRI - shp formátu. Upravil KisserWolf - 04.zář.2008 v 09:34 |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21965 |
![]() |
A postupoval jste přesně podle Readme souboru k SP1?
|
|
![]() |
|
![]() |
http://images.autodesk.com/adsk/files/autocad_civil_3d_2009_update_1_readme_final.htm#Stand_Alone
Ano máte pravdu, píše se tam o tom. Ale to by tedy technik z K-DATA který mi aktualizaci stáhl na disk a instaloval, měl rovnou udělat. A ne aby mi pak přišla zpráva. Když jim napíšu že mi nejde převod do shp. " Dobrý
den, Před chvíli jsem dostal
vyjádření našeho aplikačního inženýra k Vašemu problému – jedná se přímo o chybu
produktu AutoCAD Civil 3D 2009, stejný problém vykazují všechny (na sobě
nezávislé) instalace. Předpokládáme, že Autodesk v tuto chvíli již problém řeší,
pravděpodobně bude k tomu vydán Hotfix. Bohužel, do té doby neexistuje žádné
řešení tohoto problému na úrovni uživatele či technické
podpory. Upravil KisserWolf - 08.zář.2008 v 14:50 |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
To jistě měl. Řešení máme publikováno už od července (viz tip 6235), postup je i v SP1.
|
|
![]() |
|
![]() |
Ano, ale právě tento tip je jen pro VIP členy.
Aby jsme to uzavřely, komu ani po nainstalování SP1 nejde převod pomocí MAPEXPORT ať si přečte pořádně nápovědu k SP1 a naučí se trochu AJ, nebo když má VIP tak využije tip 6235. Nebo muže zkusit i to co jsem tu napsal. ![]() Upravil KisserWolf - 04.zář.2008 v 11:01 |
|
![]() |
|
martinfolber ![]() ARKANCE support ![]() Přihlášen: 26.dub.2007 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD Civil 3D Stav: Offline Bodů: 1642 |
![]() |
Už toho skutečně necháme... Řešení je poměrně jednoduché a je podrobně popsáno v readme k instalaci hned na začátku. Readme je česky, takže to bude bez problémů...
Upravil martinfolber - 04.zář.2008 v 11:06 |
|
Martin Folber
|
|
![]() |
|
![]() |
Ok, dejte prosím na http://www.cadforum.cz/cadforum/download.asp?cat=6
odkaz na České info, ten který tam je je v AJ. CZ je tady http://images.autodesk.com/adsk/files/autocad_civil_3d_2009_update_1_readme_csy.htm Upravil KisserWolf - 04.zář.2008 v 12:56 |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,930 sekund.