ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Děkujeme za účast na konferenci CADfórum 2025 - podívejte se na reportáž
Přes 120.000 registrovaných u nás, celkem 1.105.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a proměnné prostředí AutoCADu.
Railway Tools - projektování železnic v Civil 3D
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenoC3D 2009 - Pár otázek?

Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
KisserWolf Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 29.čvc.2008
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
C3D 2009
Stav: Offline
Bodů: 39
Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: C3D 2009 - Pár otázek?
    Zasláno: 02.zář.2008 v 15:04
1.Proč když začnu clickat na Palety nástrojů na tu postraní lištičku a clickám jak blázen aspoň minutu, tak cad pokaždé spadne - pozor padá mi jen když ho pouštím jako český Cad 2009.
2.Proč když dám příkaz CUI a uložím jako, a pak, když kompletně odstraním cely C3D z disku a znovu nainstaluji a načtu soubor cui Palety nástrojů
které jsem si pracně udělal jsou fuč. Dokonce nefunguje ani když dám na paletu pravé tlačítko, přizpůsobit palety a pak export. Po importu tam zase nejsou. :-(
Musel jsem si řešení tohoto problému najít sám.
3. Proč když dám aktualizovat obrázek bloku v Paletách nástrojů tak to občas padne?
4.Proč když dám v Paletách nástrojů možnosti zobrazení a zadám pouze seznam je tam pořád ikona bloku?
5.Proč když vložím bitmapu a chci jí třeba jen otočit přenese se vždy nad oběkty?
6.Proč když přecházím z modelu do rozvržení, zobrazí se mi na vteřinu druhá aplikace kterou mám zapnutou.
7.Proč je na mém počítači prohlížení wms služeb strašně pomalé (nepoužitelné) a nejde v C3D uložit výřez mapy třeba do formátu jpg, když to umí 10x rychleji programy které nejsou placené.
8. atd……

Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 7242:Modelování proudění vody v říčním korytě (Civil3D a HEC-RAS).
Tip 6459:Nezobrazují se ČSN šablony koridorů v AutoCADu Civil 3D.
Tip 7309:VIPNefunguje report Trasa-Niveleta v AutoCADu Civil 3D 2010 CZ.
Tip 2352:VIPJak se zbavit dodatečné otázky příkazu _WBLOCK v Mapu?
Tip 6235:VIPExport .SHP souboru z Civil 3D skončí kritickou chybou.
Tip 3902:'Chyba: poškozený seznam na vstupu' při načtení .LSP souboru

Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,422 sekund.