Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.098.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Jamidato ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 17.led.2008 Lokalita: ČR (VY) Používám: AutoCAD 2009, Inventor Suite 2009 Stav: Offline Bodů: 16 |
![]() Zasláno: 21.lis.2008 v 09:03 |
Dobrý den, Mám problém s otevíráním souborů v AutoCAD Mechanical 2008. Při každém otevření souboru poklikem z totalcomanderu nebo z windows prohlížeče se otevírá nový AutoCAD. Při otevření přes příkaz otevřít přímo v CADu se mě zeptá, zda chci již otevřený soubor uložit a pak ho zavře a otevře požadovaný výkres. Nedokáže prostě v jedné relaci mít otevřených více oken.
Dříve fungovalo vše korektně. Tento problém se vyskytuje asi 2 týdny.
Zkoušel jsem CAD přeinstaloval, ale ani to bohužel nepomohlo.
Nesetkal se někdo z vás se stejným problémem jako já?
A pokud ano, můžete mi poradit, jak ho mám vyřešit?
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21965 |
![]() |
Je řešeno v tipu:
|
|
![]() |
|
Jamidato ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 17.led.2008 Lokalita: ČR (VY) Používám: AutoCAD 2009, Inventor Suite 2009 Stav: Offline Bodů: 16 |
![]() |
Děkuji za Tip.
Bohužel nemám moznost si ho přečíst, jelikož je to VIP tip
![]() A já nemám do VIP sekce přístup...
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21965 |
![]() |
Není to VIP tip. Pokud se vám přímo nezobrazí jeho obsah, zobrazí se pokyny jak postupovat.
|
|
![]() |
|
Buba ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 05.říj.2005 Lokalita: Slovensko Používám: AEC Collection Stav: Offline Bodů: 1692 |
![]() |
Mám AutoCAD2009 Electrical a mám tiež problém s otváraním súborov v jednom sedení. Keď si to nastavím podľa odporúčaného postupu, tak mi síce otvára súbory v jednom sedení, ale zakaždým mi napíše hlášku že nevie nájsť súbor, ktorý otváram a mám skontrolovať názov, resp. umiestnenie. Avšak súbory napriek tomu otvoril, dokonca bez potreby reagovať na tú hlášku.
|
|
![]() |
|
![]() |
Děkuji za odpověď.
Vše již funguje jak má...
Nezobrazení TIPu bylo způsobeno našimi přísnými interními IT pravidly
![]() Nezobrazí se mi totiž většina TIPů. Teď budu muset o každý TIP prosit naše ITáky...
|
|
![]() |
|
zdrk ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.kvě.2007 Lokalita: ČR (KV) Používám: Začínám bojovat s AutoCad 2015 respektive BDS 2015 Stav: Offline Bodů: 1803 |
![]() |
Toto mi dělaji 2008. Chyba bude asi tom, že byla naistalována předchozí verze. Nějaký tip je zde k tomu, ale u mne moc nefungoval - Nelze otevřít DWG výkres poklepáním z Průzkumníku (2008). |
|
![]() |
|
Buba ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 05.říj.2005 Lokalita: Slovensko Používám: AEC Collection Stav: Offline Bodů: 1692 |
![]() |
U mňa určite nie. Inštalovala som to na úplne nový PC.
|
|
![]() |
|
Ferdinand ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD2004 (EN) na Windows XP Stav: Offline Bodů: 1906 |
![]() |
(
![]() |
|
-FerTh-
|
|
![]() |
|
Buba ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Ani by som to netvrdila, zachránila som túto tému v tomto AutoCAD fóre, lebo som do toho zapojila aj Electrical. :)
Pane Ferdinande: dnes Vám to nevyšlo, možno nabudúce. :)
|
|
![]() |
|
Ferdinand ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD2004 (EN) na Windows XP Stav: Offline Bodů: 1906 |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
-FerTh-
|
|
![]() |
|
Buba ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Pravdepodobne treba upraviť pre Nadstavbové aplikácie nastaviť AutoCAD DWG Launcher
Je-li vybrána volba "Použít DDE", hodnota "Zpráva DDE" by měla být "prázdná" Ináč to hádže hlášku, že nevie nájsť súbor (aj napriek tomu ho však otvorí samé). |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,240 sekund.