Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.091.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Romain ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 24.dub.2006 Lokalita: ČR (Pha) Používám: C3D 2019, Map3D2016, Infraworks, ReCAP Stav: Offline Bodů: 323 |
![]() Zasláno: 16.čer.2009 v 07:38 |
Ahoj Martine,
jak vymažu autom.číslování vytvářených bodů...aby se mě znovu číslovaly od 1,2,3..... Vím, že jsme si to říkali, ale zapoměl jsem to :o(( Díky Upravil Romain - 16.čer.2009 v 07:54 |
|
Roman JANEČEK / Prague Airport
LetGIS |
|
![]() |
|
martinfolber ![]() ARKANCE support ![]() Přihlášen: 26.dub.2007 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD Civil 3D Stav: Offline Bodů: 1642 |
![]() |
Ahoj Romane, akorát jsem se vrátil z Brna. Číslování najdeš v záložce Nastavení (Prospektor) > Bod > Příkazy > CreatePoints >Identita bodu. Snad to bude ono :) Co ZABAGED?
Máme na to tip http://www.cadforum.cz/cadforum/qaID.asp?tip=6395 Upravil martinfolber - 16.čer.2009 v 16:53 |
|
Martin Folber
|
|
![]() |
|
Romain ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 24.dub.2006 Lokalita: ČR (Pha) Používám: C3D 2019, Map3D2016, Infraworks, ReCAP Stav: Offline Bodů: 323 |
![]() |
Díky..
Se zabagedem jsme se moc nepokročily, podařilo se mi naimportovat se souboru pouze Hlavní vrstevnice, vynechal jsem vedlejší, doplňkové a povinné spojnice. Terén je tedy měně přesný, má 100MB, ale podařilo se mi ho dát do Vaultu. Práce na objemovém povrchu je zaručený FATAL ERROR :o)) |
|
Roman JANEČEK / Prague Airport
LetGIS |
|
![]() |
|
martinfolber ![]() ARKANCE support ![]() Přihlášen: 26.dub.2007 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD Civil 3D Stav: Offline Bodů: 1642 |
![]() |
Zdravím ranní ptáče, to jste to hodně zredukovali. Zkusil bych ten ZABAGED rozdlaždicovat a načítat zvlášt. Zkusím na blogu nějaký postup. Na GE se podívám až večer.
|
|
Martin Folber
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,133 sekund.