Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.098.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
holecek ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 03.úno.2009 Lokalita: ČR (Pha) Používám: CIVIL3d Stav: Offline Bodů: 5 |
![]() Zasláno: 24.zář.2009 v 08:41 |
Dobrý den, prokousávám se nastavením civilu 2010, jedna věc se mi (ani kolegům) nedaří - přidat jednoduše do panelu nabídek panel map (aniž by člověk musel používat uložené nastavení z předchozích verzí). Existuje nějaká jednoduchá cesta, jak tento "přetáhnout" do mého pracovního prostoru? Při prvním "střetu" s ribbony jsem funkce mapu nenašel ani v těchto, kde se map nachází?
Předem velmi děkuji za případné rady... |
|
![]() |
|
martinfolber ![]() ARKANCE support ![]() Přihlášen: 26.dub.2007 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD Civil 3D Stav: Offline Bodů: 1642 |
![]() |
Dobrý den,
nejjednodušší cesta je přepnout se dole v pracovních prostorech na Geospatial na základě nástroje/úkolu. Tam jsou veškeré fce Mapu. Pokud by jste si to chtěl seskládat dohromady, je to nutné postupně v CUI editoru. Upravil martinfolber - 24.zář.2009 v 09:04 |
|
Martin Folber
|
|
![]() |
|
holecek ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 03.úno.2009 Lokalita: ČR (Pha) Používám: CIVIL3d Stav: Offline Bodů: 5 |
![]() |
Děkuji. Znamená to tedy, že není možné jednoduše přidat panel "map" tak, jak bylo zvykem v předchozích verzích (píšete o seskládání v cui, to znamená příkaz po příkazu)? Znamená to tedy, že pro těch pár oblíbených funkcí musím vždy přepnout pracovní prostor na geospatial a klikat klikat klikat? :-) V nastavení vlatní (myslíte-li tím cui - omlouvám se že se úplně neorientuji v Cad hantýrce) - viz tento printscreen:
http://mh100.wz.cz/kde_je_map.JPG jsem hledal a map nedohledal (stále doufám, že jsem hledal špatně a "někde" tam je).. Pokud tam někde je, budu pokračovat v hledání, jen bych nerad hledal něco, co není možné najít... |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21965 |
![]() |
Po příkazu určitě ne - pokud chcete zkombinovat jednotlivé panely z různých pracovních prostorů, můžete je přetáhnout přímo v CUI editoru. |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,539 sekund.