ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Již 10.000+ CAD tipů. Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.093.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor. Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum Najít  Události Události  Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenoCivil - prázdné palety nástrojů

Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
LCerny Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 17.kvě.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Civil 2017, Raster Design, Topobase 2016
Stav: Offline
Bodů: 112
Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Civil - prázdné palety nástrojů
    Zasláno: 08.říj.2009 v 11:48
Dobrý den, z Civilu mi neustále mizí podsestavy z palet nástrojů pro tvorbu návrhu komunikací (britské i metrické). Všechny ostatní palety obsahují nějaké ikony jenom tyhle mám prázdné. Bohužel jsou to jediné palety, které používám. Stávalo se mi to i v předchozí verzi Civilu. Nevíte někdo čím to může být a jak je tam dostat zpátky i s ikonami?
Zpět nahoru
martinfolber Zobrazit panel
ARKANCE support
ARKANCE support

Přihlášen: 26.dub.2007
Používám:
AutoCAD Civil 3D
Bodů: 1642
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.říj.2009 v 15:53
Ahoj Lukáši,
řešíme pdobné problémy i jinde. Nějakým způsobem to souvisí s nastavením uživatelkého Windows profilu. Máš userovská nebo admin práva?

Martin Folber
Zpět nahoru
LCerny Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Používám:
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.říj.2009 v 09:37
Jsem pouhý user. Kolega s právy admina tam ty palety má. To mi ale moc nepomůže, protože adminem se stát nemůžu.
Zpět nahoru
ARKANCE support
ARKANCE support

Používám:
AutoCAD Civil 3D
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.říj.2009 v 09:59
Lukáši, ať váš IT rozbalí obsah těchto CABů z  C:\Program Files\AutoCAD Civil 3D 2010\ContentPacks\Civil_3D_Profiles"  3 soubory "ToolCatalogs.cab", "ToolPalettes.cab" a "cp_C3D_Profiles.xml" do:

"ToolCatalogs.cab" do "c:\Documents and Settings\jmeno.uzivatele\Data aplikací\Autodesk\C3D 2010\csy\Support\RegisteredTools"

"ToolPalettes.cab" do "c:\Documents and Settings\jmeno.uzivatele\Data aplikací\Autodesk\C3D 2010\csy\Support\ToolPalette"

Pokud by byl RW přístup do těchto složek, bylo by to ještě lepší...

Martin Folber
Zpět nahoru
LCerny Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Používám:
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.říj.2009 v 11:05
Ty CAB soubory jsem tam neměl. Zkopíroval jsem si je tam, rozbalil... a nicBig%20smile Mám to ještě nějak načíst? Restart Civilu jsem samozřejmě udělal. Kde přesně má být ten XML soubor? Ten to asi celé načítá, jestli se nepletu.
Zpět nahoru
ARKANCE support
ARKANCE support

Používám:
AutoCAD Civil 3D
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.říj.2009 v 11:34
Ahoj Lukáši,
já ho mám jen tady C:\Program Files\AutoCAD Civil 3D 2010\ContentPacks\Civil_3D_Profiles\
Martin Folber
Zpět nahoru
LCerny Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Používám:
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.říj.2009 v 11:50
Tak já nevim kde udělali soudruzi chybuSmile CABy a XML soubor mám ve správné složce. CABy jsem rozbalil do těch dvou složek. Všechno mám k zápisu a podsestavy pořád nikde... Dokážu v katalogu ručně načíst ATC soubor, ale chybí mi pak ikonky. Bez nich se špatně pracuje.
Zpět nahoru
ARKANCE support
ARKANCE support

Používám:
AutoCAD Civil 3D
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.říj.2009 v 12:08
Lukáši,
máš v adresáři c:\Documents and Settings\jmeno.uzivatele\Data aplikací\Autodesk\C3D 2010\csy\Support\RegisteredTools ...3 .atc soubory
a v adresáři c:\Documents and Settings\jmeno.uzivatele\Data aplikací\Autodesk\C3D 2010\csy\Support\ToolPalette\Pallettes\Images...hromadu obrázků?
Martin Folber
Zpět nahoru
LCerny Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Používám:
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.říj.2009 v 13:52
Nevěděl jsem, že tam má být ještě složka Images. Přidělal jsem složku a stejně to nepomohlo. Jestli je to těmi uživatelskými právy, tak je tam nejspíš něco špatně už od prvního spuštění, kdy se instalují různé věci pro každého uživatele zvlášť. V tom XML souboru je spousta nastavení a zápisů do registrů, které se možná neprovedly. Někomu už jsi to tímhle nahráním souborů zprovoznil?
Zpět nahoru
ARKANCE support
ARKANCE support

Používám:
AutoCAD Civil 3D
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.říj.2009 v 13:59
Někomu ano, ale byl to boj. Stala se nám podobná záležitost na user profilu. Admin to má vždycky v pořádku. Nechci Tě nutit do smazání uživatelského profilu, nemuselo by to nic přinést. Možná by pomohlo dostat na chvilku admin práva nechat to naběhnout, všechno vygenerovat a pak přepnout zpátky na usera.
Martin Folber
Zpět nahoru
LCerny Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Používám:
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.říj.2009 v 14:05
Smazání profilu bych se nebránil. Jenom zase nevim která větev v registrech se má smazat. Admin práva na sebe nedostanu ani na chvíli, ale možná by šlo přes pravé tlačítko "spustit jako" a tam by mi IT zadal svoje heslo. Nevim jestli by to takhle stačilo, aby všechno proběhlo správně.
Zpět nahoru
ARKANCE support
ARKANCE support

Používám:
AutoCAD Civil 3D
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.říj.2009 v 14:29
Lukáši, můžete to takto zkusit.Může taky pomoct zkopírovat soubory z profilu Admina do Usera.
Martin Folber
Zpět nahoru
LCerny Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Používám:
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.říj.2009 v 09:27

Hurááá, už mám zase podsestav plný Civil (a ne plné zuby:-). Soubory ze archivu ToolPalettes.cab mám v adresáři "c:\Documents and Settings\jmeno.uzivatele\Data aplikací\Autodesk\C3D 2010\csy\Support\ToolPalette". ATC soubory v podsložce Palettes a obrázky v Palettes\Images. Tenhle detail mi to kazil. Díky

Zpět nahoru
ARKANCE support
ARKANCE support

Používám:
AutoCAD Civil 3D
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.říj.2009 v 10:00
Díky Lukáši :) Sám jsem rád. Dost jsme s tím zápasili. Ty .ATC soubory jsou ty nejdůležitější.

M.
Martin Folber
Zpět nahoru

Sdílet na: Digg it! Del.icio.us Twitter Google záložka Linkuj Vybrali.sme

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 6991:VIPPrázdné palety nástrojů v AutoCAD Civil 3D 2010?
Tip 5171:VIPNastavení zpoždění pro automatické zobrazování/skrývání palety nástrojů.
Tip 5542:VIPPrázdný Řídící panel (Dashboard) - obsahuje jen odkaz "Seznamte se s řídícím panelem".
Tip 3799:VIPChyba nástroje z palety: 'Nelze spustit nástroj'
Tip 9521:Prázdná paleta Vlastnosti po odinstalaci Autodesk 360.
Tip 13343:Zobrazení ukotvených palet jen jako ikony.

Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,462 sekund.