Diskuzní fórum, poradna
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností |
Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi.
Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
Popisek "Výška profilu v bodě" - posun po exportu |
Odpovědět | archiv |
Autor | |
Mantlík
TOP uživatel Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD/Map/Civil R10-> 2022 Stav: Offline Bodů: 2559 |
Možnosti příspěvku
Poděkování0
Zasláno: 25.bře.2024 v 09:47 |
Zdravím Přišel jsem na lehký problém s popioskem trasy "výška profilu v bodě" V Civilu je to OK, ale po exportu ze civilu je vztažný bod textu výšky (a tím i celý text) posunut o 19 cm ve směru staničení. Přitom značka popisku je po exportu na správném místě. V měřítku 1:500 to v zásadě není vidět, ale třeba v 1:200 už ano ... Je problém někde v nastavení? Už se s tím někdo setkal? Díky
|
|
J. Mantlík
|
|
Mantlík
TOP uživatel Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD/Map/Civil R10-> 2022 Stav: Offline Bodů: 2559 |
Možnosti příspěvku
Poděkování0
|
Jsem tedy sám, nebo to nikomu nevadí?
|
|
J. Mantlík
|
|
_vlk
Zasloužilý člen Přihlášen: 24.bře.2006 Lokalita: ČR (JM) Používám: Civil 3D Stav: Offline Bodů: 239 |
Možnosti příspěvku
Poděkování0
|
Dobrý den,
uvedený popisek běžně nepoužívám, ale ze zajímavosti jsem vyzkoušel a na problém nenarazil. Používám C3D 2024, zkusil jsem M 1:200 a 1:50, export pomocí EXPORTC3DDRAWING.
|
|
Mantlík
Možnosti příspěvku
Poděkování0
|
Exportuji stejně. (C3D 2023) Značka popisku se exportuje na správné místo, ale vlastní text (mtext) má úchopový bod "INS" posunutý ... Ve stylu popisku jsem nenašel nstavení této vzdálenosti. Možná to je v C3D 2024 trošku jinak ... PS. Jinak to je funkce šikovná, napíše mi to výšku nivelety kde potřebuji a nemusím si tam dělat řez
|
|
J. Mantlík
|
|
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět | |
Přejít na fórum | Oprávnění fóra Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,656 sekund.