Zobrazit plnou verzi příspěvku: CAD Studio silniční šablona

ondrejvojtechovsky
09.10.2015, 10:59
V tomto vlákně budeme zveřejňovat informace o novinkách a aktualizacích CAD Studio silniční šablony. Snažíme se co nejrychleji reagovat na objevené chyby  nebo požadavky uživatelů. Proto postupně zveřejňujeme dílčí aktualizace šablony a toto vlákno bude asi nejjednodušší cestou, jak si uživatelé šablony mohou udržet přehled o změnách. Nejnovější verze je vždy ke stažení na helpdesk.cadstudio.cz.Jelikož si velká část uživatelů často šablonu ještě upravuje, nejsou pro ně postupné aktualizace příliš komfortní. Proto nově vytváříme při změnách také takový jednoduchý "changelog", neboli seznam změn, podle kterého je možné si úpravy provést i na vlastní šabloně nebo do ní překopírovat pouze nově vytvořené styly.Do tohoto vlákna můžete také posílat nápady na úpravy nebo opravy šablony.

ondrejvojtechovsky
09.10.2015, 11:00
Dnes byla vydána drobná aktualizace na verzi 1.4.CHANGELOG - BODY - Opravena hodnota "Další číslo bodu" na 1 - V příkazu "CreatePoints" přepnuta vlastnost "Uložit změny příkazů do nastavení" na ANO /zajišťuje automatické ukládání nastavení v nástroji pro vytvářenáí bodů/ - TRASY - Doplněna sada popisků "Hl. staničení & Hl. body & Klopení & Sklonovníky & Vedl. staničení" - Doplněna sada popisků "Hl. staničení & Hl. body & Klopení & Sklonovníky" - PODÉL. PROFIL - Doplněn proužek pro sekční data "Čísla SPR"

ondrejvojtechovsky
13.11.2015, 07:52
Byla provedena drobná aktualizace na verzi 1.5, která upravila styly sady kódů pro použití nové podsestavy středního dělicího pásu.CHANGELOG - OBECNÉ - Styly sady kódů Situace, EditorPR, PR, VRP doplněny o kódy z nové podsestavy středního dělícího pásu - Doplněny styly značek "Odvodňovací tvárnice (levá)" a "Odvodňovací tvárnice (pravá)" a v nich  použité bloky "PR_zlabovka_l" a "PR_zlabovka_p"

ondrejvojtechovsky
11.05.2016, 12:25
Na helpdesk.cadstudio.cz byla umístěna nová verze šablony 1.6SEZNAM ZMĚN: - PODÉL. PROFILY - Přidány proužky "Kóty nivelety a terénu a rozdíl se svisličkami" a "Kóty nivelety a terénu a rozdíl se svisličkami v SPR", pro zakótování rozdílu výšek mezi dvěma profily - TRASY - Šipky ve stylu "Návrh směrovky" mění velikost dle měřítka výkresu - NÁVRHOVÉ LINIE - Nové popisky linií (např. výšky ve vrcholech, rozdíly výšek mezi vrcholy, atd.) - Opraveny styly Nlinií (hladina uvnitř stylu je nově nastavena na "0")