Zobrazit plnou verzi příspěvku: Cyklické závislosti vazeb

Permonik
24.01.2018, 14:04
Dobrý den,při aktualizaci dílu se mi objeví problém na načrtu. Když ho otevřu mám promítnutou geometrii ružovou a nejde odstranit, jen se objevuje hlaška: " Byly detekováný cyklické závislosti vazeb". A s náčrtem nejde pracovat.Co s tím?

simunek
25.01.2018, 07:28

Zdravím, růžová geometrie běžně znamená že to je promítnutá geometrie která ztratila svůj zdroj. Zkuste v náčrtu zmáčknout F8 aby se vám zobrazily vazby a pak kliknout na vazbu promítnutí a tu smazat. Pak by geometrie měla zezelenat a jít smazat nebo můžete zdroj znovu promítnout a zezelenalou geometrii navazbit na nové promítnutí (to je fajn když od té čáry máte kóty atd.) Pokud to máte růžové celé tak buď hledat kde je ta cyklická závislost a nebo možná rychlejší smazat celý náčrt a nakreslit znova

Permonik
25.01.2018, 10:29
No právě, po F8 nešly jednotlivé čary smazat.Celé to smazat nešlo. V obou případech to hodilo tu hlašku.A promítnout znova geometrii tak to dělalo potom při příkázu vysunout paseku.Ale už jsem našel jak to odstarnit. Pravý kliknut na čaru -> vybrat další -> a vybrát promítnuta smyčkaxx a tu smazat.