Zobrazit plnou verzi příspěvku: Export systémového prohlížeče

Peter Jirat
04.04.2018, 14:19
Potřebuji dostat do tabulky to, co vidím v System Browser pro elektro část - tedy rozváděč, okruhy a zařízení připojené do jednotlivých okruhů. Lze nějak tento obsah prohlížeče exportovat?

PepaR
05.04.2018, 16:09
Ahoj Petře,jde to vypsat do txt nebo xls v této podobě. Splňuje to Tvou představu?P. S.: Neumí to výpis nepřiřazených systémů.

Peter Jirat
09.04.2018, 11:08
Díky, něco podobného. Chtěl jsem výstup z system browser použít jako zdroj pro přiřazení okruhů/rozváděčů pro jednotlivé podlahové krabice, které jsou napájené z více zdrojů + mají datové/tv/ nebo jiné zásuvky, přitom jsou to jednotlivé elementy. Revit zatím neumí zobrazit všechny okruhy, které jsou připojené k takovému multiokruhovému zařízení  . Výsledkem by měla být aplikace, která zkontroluje elektrická zařízení, zjistí počet konektorů (lépe počet připojených konektorů) a vytvoří parametry Okruh1, Rozváděč1 atd pro všechny připojené okruhy/rozváděče (kromě primárního konektoru, ten je zobrazen). Bez toho je následné využití modelu pro BIM nemožné - zatím to musíme udělat ručně.