Zobrazit plnou verzi příspěvku: Inventor 2012 a zařazování Vault 2012

kokiisek
27.10.2011, 16:20
Vlastníme 3 licence na inventor 2012. 2 pc kde je inventor nainstalován jedou jak mají, ale na 3. pc máme trošku problémy se zařazováním. Všechny PC byli instalovány zároveň a mají namapované stejné cesty do databáze vault.. Se soubory ve Vaultu pracujeme všichni tři, ale jen na jednom pc, když něco vydáme tak už to nezařadíme.. Možnost zařadit tam ovšem je.. Když chceme soubor zařadit, vše proběhne bez problémů, Soubor zmizí z pc ( po zaškrtnutí políčka zařadit a odstranit z počítače), ale ve Vaultu je pořád napsáno vydáno pro uživatele "xxx", ikdyž už je soubor zařazen. V pondělí jsme takto ztratili přes 300 výkresů, které ještě nebyli ve Vaultu zařazeny. Vždy po ukončení zakázky, všechny výkresy zařazujeme do Vaultu a tak jsme to také udělali.., jak už je popsáno výše.. zařadit soubor, soubor zmizel z pc, ale už se neukázal ve Vaultu... Dříve jsme měli inventor 2010 a Vault 2010 a všechno bylo nastavené jako nyní a fungovalo to...Už si s tím nevíme rady... :( :( můžete někdo pomoci?

horalek
02.11.2011, 20:49
Toto je opravdu velmi nezvyklé. Nalézt problém nebude jednoduché, je nutné jít cestou rozdílů mezi stanicemi (systém, ServicePacky, antiviry, ..).
Co se týká Vaultu, vypadá to, jako by jste byli špatně přihlášeni do Vaultu (ač je to divné tak jiný server, nebo co je pravděpodobnější, jiný uživatel). Musíte být správně přihlášeni do Vaultu hlavně v Inventoru. Ověřte např. stejné nastavení času a datumu.
V tomto případě si při zařazování vypněte vymazání souboru z pracovní složky.
 
Nejlépe by asi bylo objednat si návštěvu některého z našich techniků.