Zobrazit plnou verzi příspěvku: Mailová notifikace

Seiner
09.02.2011, 07:18
Mám nastavenou notifikaci z několika fór. Mám ale pocit, že notifikace mi funguje nějak náhodně. Někdy dostanu třeba až druhý nebo třetí příspěvek (např. dnes jsem k tématu "Autocad200i" dostal až 3. zprávu. Obávám se, že mi tak dost věcí uniká. Díval jsem se do spamů a tam nic není. Děje se to někomu také?
díky

Vladimír Michl
09.02.2011, 09:31
Vzhledem k tomu, že server CADforum rozesílá těchto notifikací až desetitisíce najednou (možná jste si všimli prodlevy po odeslání některých příspěvků), je mailserver nastaven jen na omezený počet pokusů o doručení. Pokud mailserver příjemce nepřijme e-mail napoprvé, většinou už e-mail nedorazí.
Pro spolehlivější informaci doporučujeme použít RSS kanály (oranžová ikonka nahoře) - na stránce Web odkazy najdete příklady jak nastavit RSS odběr jen některých diskusních fór. RSS kanály jde odebírat buď speciálními čtečkami (např. Feedreader) nebo přímo v MS Outlooku.

Vladimír Michl
09.02.2011, 21:36
Upravili jsme nastavení mail serveru a odesilatele notifikačních e-mailů. Spolehlivost by se měla zvýšit (nicméně RSS je pořád lepší cesta).
 
Notifikace jsou nyní odesílány jménem webmaster@cadstudio.cz - pokud používáte nějaké filtrace, upravte si je prosím.