Zobrazit plnou verzi příspěvku: načtení anglických podsestav

zoufi
07.12.2008, 19:49
Dobrý den. Mohu se zeptat? Načítají se mi šablony s anglickými názvy. Vím, že je na to nějaký "fígl" při spuštění autocadu se syst.proměnnou startup (1) a začít nový výkres "ZAČÍT OD ZAČÁTKU" a nastavit výchozí nastavení na METRICKÉ, ale pak už nevím jak dál.Díky za radu.

martinfolber
08.12.2008, 08:13
Dobrý den,úplně té otázce nerozumím. Kombinujete 2 věci dohromady...myslím podsestavy a šablony. České podsestavy by se měli zobrazovat v šabloně českého Country Kitu. Pokud nemáte na ploše ikonu s českým CK. Je možno ji zadat do cesty pro RNOVÝ.

zoufi
08.12.2008, 08:59
Dobrý den,děje se to v průbehu vytváření výkresu. Dnes jsem to zkusil v práci a je to v pohodě. Šlo o to, že ve vytvořené šabloně příčného řezu po kliknutí na podsestavu a zobrazení jejích vlastností, se do názvu psal anglický název a myslím, že tím pádem mi začly zlobit kódy spojnic v koridoru. Tohle se mi děje doma, kde mám nainstalovanou domácí verzi stejného Civilu. Dnes ráno jsem to pustil v práci a názvy jsou v pohodě a kódy makají taky správně. Zřejmě budu muset asi doma znovu nainstalovat Country Kit,že? Ješte jsem si doma všimnul, že v kartě nastavení úplně chybí záložka obecné. Zřejmě to s tím má něco společného.

martinfolber
08.12.2008, 16:13
Dobrý den,sady stylů kódů nejsou závislé, jestli se podsestava jmenuje česky nebo anglicky. Pokud máte 2008, pak postup, který jste popsal na začátku by měl fungovat. U 2009 tyto problémy už nejsou. Anglické názvy se objevují pokud používáte zrcadlení podsestav.