Zobrazit plnou verzi příspěvku: Nefunguje online nápověda - Inventor 2013

rychetsky
02.11.2012, 11:34


Dobrý den,když chci zobrazit v Inventoru online nápovědu pomocí F1, tak se mi to nepodaří a vyskočí mi pokuze hláška "Přístup k nápovědě vyžaduje přístup k internetu." C:\Program Files\Autodesk\Inventor 2013\Local Help\HELP_INFORMATION.htm Přitom přístup na internet mám a nápověda v Autocadu mi funguje normálně.Mohl by mi někdo poradit, kam se ta Inventorovská nápověda snaží připojit, abych se podíval, zda mi to neblokuje firewall? Díky za každý tip.

Vladimír Michl
02.11.2012, 13:42
Pro online nápovědu leze Inventor na http://wikihelp.autodesk.com
 
Pokud se nezdaří, takto se můžete přepnout na lokální verzi nápovědy:
http://www.cadforum.cz/cadforum/spousteni-lokalni-napovedy-v-inventoru-2012-tip8084

David Nejerál
06.11.2012, 16:18
Může to být způsobeno nastavením proxy serveru, který blokuje (a nebo pozdrží) dotaz na online nápovědu, takže dojde k automatickému přesměrování na offline nápovědu (jde o nastavení lokální sítě ve vaší firmě). Řešení, jak to obejít je popsáno v příspěvku výše.

Vaclav Hryz
24.01.2013, 10:48

Dobrý den,možná Vám to už funguje, ale kdyby ne. Narazili jsme na tento problém také. Nemáte/nemě jste náhodou problém se zobrazováním odkazů z mailu? Problém byl v prohlížeči internetu. Pomohl kompletní reset Internet Exploreru (Nástroje -> Možnosti internetu -> karta Upřesnit -> Obnovit...).Uživatel se dušoval, že v IE nic nenastavoval. Ale problémy se množili a nakonec jsme zjistili, že to způsobila nekorektní instalace Inventoru (instalace na pozadí z image, uživatel vypnul pc dřív).Přeji hezký denV. Hryz