Zobrazit plnou verzi příspěvku: Nemám generátor hřídelů

Honza.Lind
08.12.2007, 12:51
Zdravím, já sem asi slpý,ale nemohu v prostředí sestavy v knihodvnách součástí najít hřídele, to nechápu.. mám tam nějaké nenačtené příkazy,místo nějakých věcí, vůbec nevím co stím, Ložiska,Ozubená kola v pohodě,ale kde je hřídel? Mám, ale výukovou verzi, nevím jestli to je vtom a nebo v něčem jiném.Má někdo skušenost s tímto problémem? Dík za odpověd.

bigbag
09.12.2007, 10:58

[QUOTE=Honza.Lind]Zdravím, já sem asi slpý,ale nemohu v prostředí sestavy v knihodvnách součástí najít hřídele, to nechápu.. mám tam nějaké nenačtené příkazy,místo nějakých věcí, vůbec nevím co stím, Ložiska,Ozubená kola v pohodě,ale kde je hřídel? Mám, ale výukovou verzi, nevím jestli to je vtom a nebo v něčem jiném.Má někdo skušenost s tímto problémem? Dík za odpověd.
[/QUOTE]Pouzivam Inventor 08, ale myslim si, ze v 11ce to je stejne...v sestave u panelu sestavy tuknes na to rozviraci menu a vyberes design accelerator. Tam jsou generatory sroubovy spojeni atd., vcetne generatoru hrideli. V knihovne je nenajdes..

dagon
10.12.2007, 07:34
...mam mozno podobny problem, ak nie ten isty. v menu design acceleratoru mam z nicoho nic nenacitane niektore prikazy. ikona je seda, je tam otaznik a info je: command not loaded. doteraz bolo vsetko v poriadku.....

Jan Liska
10.12.2007, 08:25
Podle vseho nemate nacteny doplnek Content Center. Zkontrolovat muzete ve spravci doplnku (add-in manager). Je dostupny jako smostatna aplikace (Programy - Autodesk - Autodesk Inventor - Nastroje - Spravce doplnku).
 
Zkountrolujte nastaveni volby Nacist pri startu (Load On Startup).
 
 

dagon
10.12.2007, 09:43
[QUOTE=Jan Liska]Podle vseho nemate nacteny doplnek Content Center. Zkontrolovat muzete ve spravci doplnku (add-in manager). Je dostupny jako smostatna aplikace (Programy - Autodesk - Autodesk Inventor - Nastroje - Spravce doplnku).
 
Zkountrolujte nastaveni volby Nacist pri startu (Load On Startup).
 
 [/QUOTE] ...skontroloval som to a content center nacitany mam. takze by sa mi design accelerator mal nacitat cely, co sa ale nestane. niektore prikazy (priehyb, vzper nefunguju, naopak zatazenie platne ano...) nie su nacitane...ako som spominal, vsetko fungovalo...

Honza.Lind
10.12.2007, 18:25
No já některé ty věci z knihovny mám, ale některé ne, nevím asi došlo k nějaké chybě vté knihovně či obsahovémcentru. Přikládám link na printsreen z mého Inventoru www.zamyslise.ic.cz/inv.JPG Autodesk nějaká tech podpora mi zatím neodpověděli co stím mám dělat,napadlo mne to přeinstalovat, ale s mím harware to je seberažda pomalu. Ale děkuji za radu :) 

dagon
10.12.2007, 18:32
...presne to iste mam, resp. nema aj ja...

Martin Rebenda
10.12.2007, 18:41
Asi bych ve správci doplňků vypnul Design Accelerator a ukončil Inventor. Potom spustil Inventor, zapnul Design Accelerator, ukončil Inventor a potom ho znovu spustil. Jinak nevím, pokud to nenaběhne, tak bych volil reinstal... Důvod nekorektní instalace bych hledal na PC. Možná bude nutné přenstalovat OS, ale to je poslední možnost.

honsa
11.12.2007, 01:15
Dobrý den!Nějak nemohu nalézt zmiňovaný soubor. Poprosil bych o upřesnění (odkaz).Děkuje Josef

flesar
11.12.2007, 08:59
Zkusil bych obnovení panelu nástrojů. Přes menu Nástroje > Vlastní nastavení v okně zvolit možnost Obnovit vše. Restartovat aplikaci.

Honza.Lind
12.12.2007, 19:33
Mi ten odkaz jede jak v expoleru tak firefoxu, ale jinak je : http://www.zamyslise.ic.cz/inv.JPG