Zobrazit plnou verzi příspěvku: Nezobrazující se okna

_josef
06.01.2011, 11:23
Dobrý den,
v AutoCADu 2009, pokud se pokusím zobrazit např. správce hladin nebo dialog Formát | Písmo..., AutoCAD komunikuje pouze pomocí příkazové řádky místo zobrazení dialogových oken (tedy okna nejsou schována mimo viditelnou část obrazovky).
 
Zkoušel jsem systémové proměnné, ale našel jsem jen
ATTDIA=0
CMDDIA=1
FILEDIA=1
 
což mi připadá v pořádku.
 
Zkusil jsem i ostatní palety a okna - v menu Nástroje | Palety funguje úplně vše kromě správce hladin, z menu Formát se nezobrauje prakticky žádné okno kromě správce stavů hladin a seznamu měřítek, vše ostatní komunikuje jen přes příkazový řádek.
 
Je ještě něco co bych měl zkontrolovat?
 
Děkuji

Jan Sedlák
10.01.2011, 13:40
Dobrý den,
nemáte před příkazy pomlčku? Pokud např. zavolám příkaz HLADINA tak se zobrazí dialog na správu hladin, ale pokud je před příkazem pomlčka -HLADINA tak se nezobrazí dialog a hladiny se ovládají přes příkazovou řádku. Toto se týká i dalších příkazů na nastavování stylů.

_josef
14.01.2011, 19:55
Dobrý den,
snažím se k zobrazení dialogu použít menu, takže příkazy jsou bez pomlček. Pokud příkaz zadám ručně bez pomlčky, spustí se ovládání přes příkazovou řádku stejně jako z menu.
 
Ještě jsem zjistil, že druhému uživateli na stejném počítači (administrátorovi) dialogová okna fungují jak mají (OS je Win 7 Pro CZ x86) - jedná se o čistou instalaci celého počítače.
 
Je třeba možnost AutoCAD nějak zresetovat, aby okna začala chodit, případně podívat se na nějakou diagnostiku nebo logy, kde by mohly být případné chyby?

Vladimír Michl
14.01.2011, 23:03
Pokud je váš operační systém Win7, pak nedoporučujeme používat nekompatibilní verzi 2009. Jako student si stáhněte bezplatnou verzi 2011.